To je to što me zanima!

Video iz drugog kuta: Huligan je dobio batina i ispred tunela

Košarkaši turskog Banvita Earl Rowland i Sammy Mejia morali su platiti 800 eura, a policija je protiv njih podnijela kaznene prijave. Pretukli su huligana na parketu...
Vidi originalni članak

Snimka s košarkaške utakmice u kojoj je h uligan Budućnosti udario igrače turskog Banvita pa dobio batine od njihovih suigrača obišla je svijet. Utakmica je prekinuta dvije i pol minute prije kraja nakon što je jedan od domaćih navijača ušao na parket i s leđa napao dvojicu igrača. Prvo je udario Keitha Simmonsa pa Sammyja Mejiu.

Amerikanac Earl Rowland stao je u obranu suigrača te je silovitim udarcem nokautirao crnogorskog navijača. No tu priča ne staje. Navijač je dobio i drugi udarac. Snimka iz drugog kuta pokazuje kako policija i redari odvode huligana.

U to vrijeme Earla Rowlanda su držali nekoliko metara dalje. Ali zaboravili su na Sammyja Mejiu, kojeg je navijač udario s leđa. Ovaj mu je to vratio s kamatama. Meija se zaletio na navijača dok su ga odvodili prema tunelu. Udario ga je šakom u glavu, a od siline udarca redar koji je vodio navijača pao je na pod.

Policija je protiv dvojice gostujućih igrača podnijela kaznenu prijavu.

Sammy Mejia i Earl Rowland morali su platiti svaki po 800 eura.

Youtube

- Čovjek uđe na teren i napadne dvojicu mojih suigrača, a mi bismo trebali mirno sjediti? Mogao je imati oružje. Žao mi je zbog incidenta, ali ne i zbog toga što sam udario navijača. Mi smo kao obitelj i ne mogu vjerovati da nas kažnjavaju jer smo štitili obitelj. Sve bi bilo drugačije da je dvorana bila bolje osigurana - oglasio se Rowland.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • plutarh 12.01.2015.

    idiot uđe u teren , napadne igrača i kad ga ovi (nedovoljno) stamburaju, prvo ga redari brane, a onda budu još i košarkaši bili kažnjeni ...pa tko je tu lud ? ....Da li je to poruka budučim huliganima da ljude napadaju na njihovom radnom mjestu ?

  • dibidus1337 11.01.2015.

    zanimljivo. huligan. sigurno se drzi one acab. al kad je skoro dobio po lampi onda mu je pasalo da ga specijalac otprati van.... trebali su ga ostavit nutra pa nek bude igranka

  • lukica25 10.01.2015.

    izgleda da su i kod njih debilni zakoni

Komentiraj...
Vidi sve komentare