To je to što me zanima!

VIDEO Je li Ćorić zabio gol iz zaleđa? Pogledajte i glasujte!

Dinamo je vodeći gol protiv Hajduka zabio iz dosta dvojbene situacije. Hodžić je proigrao Ćorića koji se nalazio u liniji s Radoševićem. Pomoćni sudac smatrao je da nije bilo zaleđa
Vidi originalni članak

Prvi ovosezonski veliki derbi hrvatskog nogometa - i odmah sporna situacija. Sudeći prema snimci gola koji je Dinamov Ante Ćorić zabio u osmoj minuti protiv Hajduka na Maksimiru, nije jasno je li se veznjak "modrih" nalazio u zaleđu dok je dobio loptu u prostor.

Jan Lecjaks presjekao je dodavanje Josipa Juranovića i dodao loptu Arminu Hodžiću koji ju je proslijedio Ćoriću, a ovaj potom zabio gol. Zaleđe ili ne? Teško je reći, čini se kako su posljednji Hajdukov igrač Josip Radošević i strijelac Ćorić bili tu negdje...

>>> Gol pogledajte OVDJE.

Drugi pomoćnik glavnog suca Marija ZebecaMiro Grgić iz Osijeka, nije podigao zastavicu.

 
Idi na 24sata

Komentari 127

  • biberrr 09.08.2017.

    Bilo je malo zaleđe,ali toliko malo i u djeliću sekunde da se za to ne može niti suca kriviti,jako teška situacija. Lopovluk je treći gol gdje je Sudani brutalno s leđa skršio obrambenog igrača i odnio loptu,a sudac zažmirio.

  • MladenValentić 08.08.2017.

    Digli su galamu oko ovakve situacije, gdje sa sigurnošću ne može ni uz zaustavljenu snimku i povučenu poprečnu liniju, tvrditi je li zaleđe ili nije, a nije bilo galame nakon očitog zaleđa Saida u Vinkovcima. Ma kad se pogriješi u njihovu korist , onda je to dozvoljeno, jer i suci su samo ljudi i mogu pogriješiti, a kad je protiv njih, tada se sudi za neke klubove i radi se o uroti! Očito trebaju biti dva različita tumačenja nogometnih pravila, jedan za Hajduk i drugi za sve ostale klubove pod FIFA-m ili UEFA-m.

  • dundu 07.08.2017.

    sve je čisto

Komentiraj...
Vidi sve komentare