To je to što me zanima!

VIDEO Je li moguće? Ronaldo s dva metra promašio prazan gol

Očito se i najboljem strijelcu u povijesti nogometa može dogoditi da promaši ovakav zicer...
Vidi originalni članak

U derbiju kola saudijskog prvenstva, susreli su se Al-Nassr i Al-Ahli. Na jednoj strani Laporte, Brozović, Mane, Ronaldo... Na drugoj Mendy, Kessié, Mahrez, Firmino.

Nakon prvih 45 minuta, Al-Nassr je vodio 3-1 golovima Cristiana Ronalda i dvostrukog strijelca Talisce, dok je je jedini gol Al-Ahlija bilo djelo Francka Kessieja. 

IMA SE, MOŽE SE Sve pršti od luksuza! Georgina uskočila u privatni avion pa se pohvalila skupocjenom torbom OKUŠAO SE I CRISTIANO VIDEO Marcelo Brozović nosi arapsku nošnju i pleše s mačem

Kako god, mogao je Al-Nassr imati i veću prednost... Da je Ronaldo zabio na prazan gol! Da, svjedočili smo čudu, događa se i najboljem strijelcu u povijesti nogometa.

Portugalac je u 8. minuti propustio nevjerojatnu priliku. Talisca je ušao u šesnaesterac po desnoj strani i prizemnim ubačajem na drugoj stativi pronašao Ronalda koji nije imao težak zadatak, ali ovog puta nije učinio ono što radi najbolje.

Promašaj Ronalda pogledajte OVDJE.

Gosti su u nastavku utakmice smanjili preko Mahreza (penal) na 3-2, no Ronaldo se potom iskupio za promašaj i postigao drugi gol na utakmici. Konačnih 4-3 postavio je Al Brikan u 87.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Palmanova 23.09.2023.

    Prevara i glumac

  • zelemamaje 23.09.2023.

    My goat could never

  • Marlis92 23.09.2023.

    Dogodi se i najboljima a di neće Ronaldu. 😅. Zabio majstor 2 svejedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare