To je to što me zanima!

VIDEO Jokić je ljutit zbog novog isključenja: Nisam ovo zaslužio

Svaka čast na njegovoj novoj sjajnoj utakmici, ali ovakve stvari mu se ne smiju događati. Pogotovo ne u ovakvom trenutku, u zadnjoj četvrtini utakmice, rekao je trener Denvera Mike Malone
Vidi originalni članak

Srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je novu hvale vrijednu partiju, ovaj put protiv Washingtona, ali se još jednom našao u središtu izgreda.

POGLEDAJTE VIDEO: Kukoč u Kući slavnih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Denver je pobijedio 113-107, premda je velikim dijelom posljednje četvrtine imao i prednost veću od 15 poena razlike, a igrač utakmice bio je Jokić s 28 poena, 19 skokova i devet asistencija.

No, u zadnjoj četvrtini krenulo je Jokićevo naguravanje sa suparničkim igračem Dinwiddiejem. Jokić je imao potrebu, nakon toga, prigovarati sucu, a kao 'nagradu' je dobio isključenje.

Jokićevo isključenje možete pogledati OVDJE.

Želio je nakon toga Jokić dodatno i žestoko polemizirati sa sucima, no u tome su ga spriječili njegovi suigrači pa je nakon svega napustio parket i krenuo put svlačionice.

- Isključen sam ni zbog čega. Jedino što sam rekao sucu jest da je morao svirati prekršaj na meni. Ništa drugo. Nisam ovo zaslužio - rekao je Jokić.

Takav potez nije se svidio njegovom treneru Mikeu Maloneu.

- Svaka čast na njegovoj novoj sjajnoj utakmici, ali ovakve stvari mu se ne smiju događati. Pogotovo ne u ovakvom trenutku, u zadnjoj četvrtini utakmice. Mora naučiti bolje kontrolirati emocije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Zukizuki 15.12.2021.

    Uzeli ga Ameri na zub...da im MVP bude balkanac, pih!

  • nokia8 14.12.2021.

    Sudija od 6 meceva koje je sudio Jokicu 3 puta ga je isklkucio. Ovo je zaista sramota kako se sudi MVP-u NBA lige.

  • masterplan 14.12.2021.

    sa jokicima se ne treba zajebavat.. opasna obitelj jedan brat je bio nasilan nad curom drugi isto nasilan (tako su ove novine obavjestile sve nas o zajebanim bracama jokic) a evo i ovaj pokazuje dobru cud

Komentiraj...
Vidi sve komentare