To je to što me zanima!

VIDEO Jurić i Jakić preparkirali autobus Bjelice, Pilj promašio penal, komičan autogol Lončara

Da je Bjeličin 'autobus' preživio prvo poluvrijeme... Tko zna što bi bilo. U nastavku je imao odličnu šansu vratiti plan u život, ali je Livaković sjajno zaustavio Pilja. A onda je Franjić zakuhao autogol za pobjedu
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama ostvarili su vrijednu i bitnu pobjedu na gostovanju kod Osijeka. 'Plavi' su slavili 2-0, Damir Krznar taktički je nadmudrio Nenada Bjelicu pa mu nanio prvi domaći HNL poraz u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bjelica je u susret ušao izrazito defenzivno. 'Parkirao je autobus' pred svojim golom toliko da je Dinamo u prvom poluvremenu imao 10 pokušaja, a Osijek - niti jedan. Pa je shodno tome zaradio i zvižduke s tribina kada je sudac Bebek odsvirao kraj prvog poluvremena.

Da je izdržao, tko zna što bi bilo. No, bus su preparkirali Jurić i Jakić sjajnom akcijom. Sjurio se Jurić po boku, vidio Jakića kako stiže iz drugog plana pa ga majstorski poslužio.

Bjelica je u svlačionici očito odlučio promiješati karte pa je u odmah na startu drugog dijela promijenio tri igrača. Pa je iznenada stigla i šansa. Šutalo je rukom udario Miereza u lice u šesnaestercu pa je sudac Bebek poslije provjere VAR-a dosudio penal.

Iako je izvođač inače Mierez, ovoga puta penal je izveo Pilj. I promašio. Točnije, udarac mu je sjajno pročitao Livaković, bacio se u pravu stranu i sačuvao mrežu.

A onda je uslijedila ona "kada ne zabiješ, primiš". Škorić je nespretno reagirao i poslije ubačaja Oršića loptu uputio unatrag prema svojem golu, Franjić je uspio zapucati pa pogoditi Lončara od kojeg se lopta odbila u gol. I tu je bio kraj svim nadanjima Osijeka, koji u ovom derbiju jednostavno nije bio na razini.

>> VIDEO SVIH GOLOVA I PENALA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 30.08.2021.

    Neno treba li ti nesto???Kesicu ne gine vam borba za europu!!!

  • GZIRAuntd 30.08.2021.

    Dinamo Zagreb iznad svih 🏆🏆

  • Serpent Sun 30.08.2021.

    Čestitke Dinamu, bili su puno bolji. Čak je rezultat trebao biti uvjerljiviji za njih. Osijek je u velikoj krizi. Vrijeme ce pokazati je li li Dinamo toliko dobar i moćan( kao sto se njegovi navijaci nadaju) ili je ovaj rezuldat posljedica Osijekove krize. Ne želim nikako nikako umanjiti Dinamovu pobjedu. Ova pauza će dobro doći za Bjelicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare