To je to što me zanima!

VIDEO Kad slavlje ne pita: Modrić 'zajašio' Kroosa pa ga od sreće valjao na travnjaku

Teško je bilo pohvatati sve realovce na travnjaku i njihove trenutke sreće i radosti. Kamere su ipak uhvatile one prve Modrićeve koje je podijelio s Tonijem Kroosom...
Vidi originalni članak

Možda nije odigrao utakmicu za pamćenje, ali bez Luke Modrića... Ne, Real u subotu navečer u Parizu ne bi slavio 14. naslov prvaka Europe.

PETA EUROPSKA KRUNA Modrić: Vidite kako osjećamo ovaj dres, zato i toliko uspjeha. Nadam se da će doći još koja LP! OPET NA KROVU EUROPE Modrićevo se proročanstvo ostvarilo, a samo je još jedan igrač Reala napravio što i Luka

Hrvatski maestro osvojio je peti put Ligu prvaka, učinio nešto što su samo velikani nogometne igre, u čije društvo i pripada. Kraj nije dočekao na terenu, izašao je iz igre u samoj završnici, pa je s klupe čekao zadnji zvižduk i početak proslave.

A teško je bilo pohvatati sve realovce na travnjaku i njihove trenutke sreće i radosti. Kamere su ipak uhvatile one prve Modrićeve koje je podijelio s Tonijem Kroosom. Stigao je do Nijemca, legao mu na leđa pa ga zavaljao...

- Još uvijek pokušavamo shvatiti što se dogodilo, što smo napravili. Uistinu nema riječi da bi se to opisalo - rekao je 36-godišnji Modrić za televiziju Movistar .

- Uvijek smo govorili da nema ničeg većeg od Real Madrida, i to je potrebno uvijek ponavljati. Kada vidite kako mi igrači osjećamo ovaj dres, kako volimo ovaj klub, onda je jasno od kuda toliko uspjeha i ovako dobrih rezultata.

I Marca je nahvalila, po tko zna koji put, hrvatskog kapetana...

- On je duša Realovih povrataka, ključ za shvaćanje onog što se ove godine događalo na Bernabeuu.

I, kako je onda moguće, da je takav igrač sve do subote navečer bio bez ugovora za iduću sezonu? Srećom, i to se promijenilo, baš u slavljeničkoj noći. Jedanaesta sezona u Realu može početi!

Opet u istom društvu jer neke stvari poput ove Realove skupine igrača nemaju rok trajanja...

- Kad sam vidio, Karima, Luku, Carvajala da kartaju samo nekoliko sati prije utakmice, pomislio sam: Wow, kako su smireni". A ja nisam mogao spavati - opisao je atmosferu Dani Ceballos.

I tajnu uspjeha.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • MatijaKezele 29.05.2022.

    Grčka 2004. i Real 2022. isto sr... drugo pakovanje, oboje igrom nisu zaslužili bit prvi, a s druge strane su izbacivali najjače ekipe

  • antimunjenih 29.05.2022.

    Mogao mu je i popu..t

  • Gunersss_ 29.05.2022.

    Cestitke realu na naslovu.Ipak na iskustvo su dobili LP a bome i povise srece moram reci! Bolje bez one stvari nego srece🤣🤣🤣🤣.Psg i Mbappe su ih unistili a opet su zahvaljujuci ogromnim promasajima psg-a i milimetarskim zaledima nakon sto je psg vec slavio golove ipak uspjeli proci! Bolje real nego umjetni klub.A city i liverpool necu komm kako su uspjeli proci.Po meni uvjerljivo najaca dva kluba u svijetu su city i liverpool!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare