To je to što me zanima!

VIDEO Majstor Petko opet prvi strijelac Konferencijske lige! Evo kako je zabio dva gola PAOK-u

Petković je za Dinamo zabio 26 golova u europskim utakmicama (uključujući i kvalifikacije), po čemu je najbolji strijelac u povijesti kluba, a trenutačno je uz Erana Zahavija prvi strijelac KL-a sa sedam golova
Vidi originalni članak

Dinamo je u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige na Maksimiru ugostio PAOK, a pred ispunjenim Maksimirom 'modre' je u 38. minuti u vodstvo donio, već po običaju, Bruno Petković! Devetka "modrih" iskoristila je veliku pogrešku u zadnjoj liniji Grka, koji nisu dovoljno pazili u predaji lopte.

Petković je iskoristio poklon koji mu je uručio desni bek PAOK-a Jonny Castro, uzeo je loptu i sjurio se prema hrvatskom golmanu Dominiku Kotarskom, koji je obranio njegov prvi pokušaj. Ipak, Petković je spremno dočekao odbijenu loptu i iz druge 'riješio' situaciju dok su se sudarali stoperi gostiju.

>> GOL PETKOVIĆA ZA 1-0

Maksimir je ponovno eruptirao u 71. minuti, a strijelac je drugi put na utakmici bio Petković. Theophile-Catherine je sjajno uzeo loptu Grcima i proslijedio ju Baturini, koji je 'rasturio' protivničke redove i odigrao dubinsku loptu prema Špikiću, koji je bio u potencijalnom zaleđu i nije dirao loptu.

Petković je zato pratio napad i drugi put savladao Kotarskog za sedmi gol u Konferencijskoj ligi ove sezone. To ga čini prvim strijelcem natjecanja uz Erana Zahavija iz Maccabija. Petković je za Dinamo zabio 26 golova u europskim utakmicama (uključujući i kvalifikacije), po čemu je najbolji strijelac u povijesti kluba.

>> POGLEDAJTE GOL PETKOVIĆA ZA 2-0

Statistika Brune Petkovića

Idi na 24sata

Komentari 61

  • zorozimba 08.03.2024.

    Je li klaun gledao tekmu?

  • zorozimba 08.03.2024.

    Je li klaun gledao ovo?

  • Demețra 07.03.2024.

    Jarni 🤡!

Komentiraj...
Vidi sve komentare