To je to što me zanima!

VIDEO Kako je Green nokautirao suigrača: Svi su skočili na njega

Pokazao je jedan od ponajboljih defenzivaca lige zašto nije omiljen među navijačima, ali ni među protivnicima. Ako je ovako prošao suigrač, onda znamo kako prolaze oni
Vidi originalni članak

Ovo ne može proći nekažnjeno, a nakon što je snimka nokauta isplivala u javnost, svi čekaju što će reći Draymond Green (32) nakon što je na treningu Golden State Warriorsa ususret novon NBA sezoni nokautirao suigrača Jordana Poolea (23). Mladić je dobio direktno u bradu nakon što se 'zakačio' s prgavim suigračem.

ČEKA GA KAZNA Kaos na treningu Warriorsa: Green šakom udario suigrača

Podsjetimo, Green je godinama važna figura GSW-A. Slabo zabija i asistira, ali svoj zadatak uspješno ispunjava. Krade lopte i skuplja skokove, ali jedan od onih koji je zadužen za provociranje protivničkih igrača. Što verbalno, što prekršajima. Nerijetko je znao i namjerno ozljeđivati protivnike. 

Ne zovu ga bez razloga jednim od najprljavijih igrača današnjice koji nije pretjerano drag navijačima. A nije baš ni jednostavno igrati protiv njega. Povlači za dres, viče vam u lice, gazi. Ukratko, zadužen za najbolje igrače. A sad je to napravio i u vlastitoj svlačionici.

Kao što se može vidjeti na snimci OVDJE, prvo je došlo do prepirke, sve je preraslo u verbalni sukob pa potom i fizički. Greenu je navodno puknuo film pa je udario šakom Poolea. Zagužvalo se, mladić je završio u nokdaunu, a suigrači su maknuli Greenea. trening je nakon svega prekinut, a američki mediji pišu kako spomenuti dvojac ima niz sukoba koji dosad nije eskalirao.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ćiribu_ćiriba 09.10.2022.

    ovaj da nije u NBA, slobodno u boks može, s koje distance direkt pfffff

  • zorozimba 08.10.2022.

    Kad je gladan nije svoj.

  • no sleep 08.10.2022.

    10/10

Komentiraj...
Vidi sve komentare