To je to što me zanima!

VIDEO Kako je Norveška prosula nemoguće?! 'Ne mogu to izbiti iz glave, upropastio sam šansu'

Španjolska je pobijedila Norvešku nakon produžetaka u četvrtfinalu rukometnog SP-a, a o gluposti Kristiana Bjørnsena još će se dugo pričati. Dobit će i psihološku pomoć
Vidi originalni članak

Napad 22 sekunde do kraja, igrač više, vodstvo jedan razlike i timeout. Četvrtfinale Svjetskog prvenstva u rukometu. Eto, i na tako velikoj sceni Norvežani su uspjeli sve upropastiti.

Krivac je Kristian Bjørnsen (34) koji je pod pasivnim napadom, dok mu je put prema golu bio otvoren, išao dodavati unatrag.

VIDEO: KAKVA DRAMA Nevjerojatna glupost Norvežane koštala prolaska u polufinale: Španjolci u ludnici prošli dalje!

Suci su prekinuli napad, Španjolci odigrali brzu akciju i Daniel Dujšebajev sekundu prije kraja zabio je za produžetke. Norveška je nakon 70 minuta ispala 35-34 iako je vodila gotovo cijelu utakmicu.

Pogledajte dramatičnu završnicu OVDJE.

- Zaslužili smo polufinale, ali imao sam krivu procjenu u odlučujućim trenucima. Mojih devet golova ne znače ništa, ne mislim o njima, nego o kiksu na kraju. Upropastio sam šansu, tužno je - rekao je Bjørnsen.

Bio je to prvi poraz za norveškog izbornika Jonasa Willea. Svjestan je da je ispustio pobjedu zbog pogreške ponajboljeg igrača, a već je zatražio i podršku psihologa.

- Razgovarat ćemo s njim i vidjeti kako mu je, trebamo mu pomoći. U svakom slučaju, podržat ćemo ga. On je čvrst tip. Mislim da će se izvući iz ovoga - rekao je Wille.

Prošle godine Norvežani su izgubili polufinale Eura iako su šest minuta prije kraja protiv Švedske vodili četiri gola razlike. Šveđani su osvojili titulu, Norvežani se borili za peto mjesto. Sad ih čekaju dvije utakmice za plasman i potencijalni lakši ždrijeb u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

U polufinalu u petak igraju Španjolska - Danska (18 sati) i Francuska - Švedska (21 sat).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • David1Prometheus 26.01.2023.

    Koji je to kr...pa tip je okolo uz aut crtu trebao otrcat do korner kuta za 3 sekunde i samo spustit unutar terena loptu na zemlju..nijedan sudac mu nebi mogao uzet zbog pasiva jer ide prema golu..i 2 sekunde prije kraja bi tu ostavljenu loptu s zemlje dok golman dode do nje dok ju baci pred gol prode vrijeme skroz

  • weare138 26.01.2023.

    Mislili su da će promjenom trenera se riješiti i luzerskog mentaliteta al frula.Nekad je problem i u igračima,nije ni ovaj naš očalinko kriv za sve.

  • 26.01.2023.

    da si krenuo na gol i pucao sve bi bilo ok... da si i promasio, otislo u korner, aut, golman obranio... isteklo bi vrijeme... ustvari pogrijesio je izbornik kad je zvao minutu odmora i dao spanjolcima da se grupiraju i napadnu vas... da je pustio utakmicu dalje zabili bi gol osamucenim spanjolcima i gotova stvar.... kriv je izbornik pa ti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare