To je to što me zanima!

VIDEO Kako je ovo majstor izveo?! Pogledajte čudesan gol islandskog rukometaša...

Njegov gol za 15-13 ulazi u konkurenciju najboljih golova na prvenstvu. Kristjansson mu je digao jednu loptu na cepelin, a Ríkharðsson ju je uhvatio u zraku i zabio iza leđa, takozvanom "šraubom"
Vidi originalni članak

Francuska je pobijedila Island 39-32 i tako došla na prag polufinala Europskog prvenstva u rukometu. Nije imao Island puno šansi protiv moćnog francuskog stroja i tako su nakon dvije utakmice drugog kruga ostali na samom začelju tablice bez bodova.

Ipak, pokazali su Islanđani da igraju brz i atraktivan rukomet, a u tome ih je predvodio Óðinn Þór Ríkharðsson, sjajno islandsko desno krilo. Ríkharðsson je zabio šest golova i uz Kristjanssona i Vidarsson bio najbolji strijelac momčadi. Jedan od tih šest golova prava je ljepotica.

 

Njegov gol za 15-13 ulazi u konkurenciju najboljih golova na prvenstvu. Kristjansson mu je digao jednu loptu na cepelin, a Ríkharðsson ju je uhvatio u zraku i zabio iza leđa, takozvanom "šraubom". Potez kakav je jako teško napraviti i viđamo ga jako rijetko, a letećem Islanđaninu je pošao za rukom.

 

Gol možete pogledati OVDJE.

Islanđane nemaju nikakve šanse za polufinale, a u ponedjeljak u trećem kolu drugog kruga igraju protiv Hrvatske koja je još živa unatoč porazu od Mađarske.

POGLEDAJTE VIDEO: NIKŠA KALEB O GOLU SVIH VREMENA

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jamesbond7777 21.01.2024.

    Pušing rodo 🙄💯%... Nasi pioniri nemaju tu kaj iskat... Samo se bojim opet kad izgube od Islanda koje onda budu kalkulacije 😂😂😂😂😂😂🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷😂😂😂Ha-ha vjerojatno pobjeda od 62gola protiv Njemačkee

  • dahvaul 21.01.2024.

    A kako će se tek na nama iživljavati.

  • TPB 21.01.2024.

    https://youtu.be/PDBw6l1uTuc?si=57r-ah8AkCiPSTaiOvako to radi majstor

Komentiraj...
Vidi sve komentare