To je to što me zanima!

VIDEO Neuništivi majstor razbio Tottenham: Hat-trick Ronalda, najbolji je strijelac u povijesti!

'Spursi' su se svaki put vraćali, ali Ronaldo je iznova trpao. A onda je i službeno postao najbolji strijelac u povijesti nogometa, po zapisanim podacima Fife. Čudesno i nevjerojatno
Vidi originalni članak

Da je fan Petra Graše vjerojatno bi zapjevao "Tko će nego jaaa". Ali zaista, tko će drugi ako ne Cristiano Ronaldo? Čudesni Portugalac riješio je derbi protiv Tottenhama i u 29. kolu Premier lige Manchester Unitedu donio veliku pobjedu 3-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cristiano Ronaldo propustio je gradski derbi prošlog vikenda protiv Manchester Cityja (1-4), no danas je krenuo od prve minute. I to žestoko.

ŠTO SE DOGAĐA? Izmislili Ronaldovu ozljedu?! 'Umjesto Cityja odletio je u Portugal. Ni suigrači nisu znali'

U 12. minuti Fred je krasno petom proigrao Portugalca koji rezolutno puca i fenomenalno pogađa za ranu prednost 'crvenih vragova'.

Fantastičan gol Ronalda možete pogledati ovdje.

Bio je to deseti gol Ronalda u Premiershipu ove sezone, posljednji je put bio strijelac još prije mjesec dana u domaćoj pobjedi protiv Brightona.

Na 1-1 je izjednačio Harry Kane iz penala u 35. minuti, ali samo tri minute kasnije ponovno je Ronaldo strijelac, a United ponovno u vodstvu.

Da je rođen pod nekom nesretnom zvijezdom pokazala je 72. minuta kada je najskuplji engleski stoper i kapetan Manchester Uniteda Harry Maguire postigao autogol, a Tottenham stigao do izjednačenja.

No, da se ne grize previše pobrinuo se Cristiano Ronaldo, koji je u 81. minuti stigao do hat-tricka, svojeg 12. gola u sezoni, ali i postao službeno najbolji strijelac svih vremena po zapisanim podacima Fife!

Čudesni Ronaldo prestigao je Josefa Bicana (805), nakon večerašnjeg nastupa i hat-tricka stigao je do 807 golova u karijeri.

VIDEO SAŽETKA I SVIH GOLOVA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 13.03.2022.

    Samo mi nije jasno po čemu nije bio penal u 9 minuti udarac ronalda zaostavljen rukom i isprika je bila da lopta nije išla u okvir i jer je ruka iza leđa, ruka je bila iza leđa ali i metar od leđa ...puj sram vas bilo suci

  • smrekovaca 13.03.2022.

    Ronaldo Modrić 👍👍💪🏿💪🏿

  • Krušo Hagur 12.03.2022.

    Najbolji strijelac u povijesti čega točno? Što nije Romario dao 1000 golova? A Pele 1200? Koliko će se još rekorda izmisliti za Ronalda i njegov ego?

Komentiraj...
Vidi sve komentare