To je to što me zanima!

VIDEO Kakva ludnica u Nantesu! 10.000 navijača utrčalo na travnjak nakon izborenog finala

Oko 10.000 navijača sjurilo se s tribina prema travnjaku gdje su zajedno s igračima Nantesa slavili prolazak u finale francuskog Kupa nakon više od 22 godine
Vidi originalni članak

Apsolutna ludnica zavladala je na stadionu Benoit Bastien nakon što su u srijedu nogometaši Nantesa nakon 22 godine ponovno izborili finale Francuskog kupa pobijedivši Monaco

Rezultat je nakon 90 minuta bio 2-2, a nakon boljeg raspucavanja penala Nantes je u konačnici slavio s 4-2. 

Navijači Nantesa  više su  od dva desetljeća čekali finale u kojem će se boriti za trofej pobjednika Kupa Francuske. 

HAJDUK U FINALU KUPA Dambrauskas: Finale ne idemo igrati, već pobijediti! Rendulić: Smjena? Postao sam kao Bond

Monaco je u 12. minuti poveo golom Maripána, ali nespretnom reakcijom Sidibe u 21. minuti autogolom je poravnao rezultat na 1-1. U drugom poluvremenu Moutoussamy je u 74. minuti zabio za vodstvo Nantesa, a nakon dvije minute Boadu zabija za izjednačenje (2-2) nakon čega se o prvom finalistu odlučivalo lutrijom penala.

Prilikom izvođenja, dva igrača Monaca nisu bila uspješna dok su sva četiri igrača Nantesa bili sigurni. Za goste su promašili jedni od njihovih najboljih igrača, Bey Yedder i Tchouaméni. 

Nakon toga je uslijedila prava ludnica. Navijači Nantesa s tribina su se sjurili na travnjak te je sve više podsjećalo na koncert. Više od 10.000 navijača je u jedan glas pjesmom zajedno s igračima proslavilo veliku pobjedu. 

Kako je sve izgledalo možete pogledati OVDJE.

Nantes će tako igrati u finalu 8. svibnja na Stade de Franceu protiv Nice koja je u utorak s 2-0 svladala četvrtoligaša Versailles.
I Nantes i Nice su po tri puta do sada osvajali Kup, Nantes posljednji put 2000. kada je i posljednji put igrao u finalu, a Nice 1997., što je i tom klubu bio posljednji nastup u finalu do ovog.

FA KUP Chelsea gubio pa ipak pobijedio Luton, Redsi svladali Norwich IZBACILA BILBAO Valencia u finalu Kupa kralja

Idi na 24sata

Komentari 6

  • daleko najjaci 03.03.2022.

    Kamo srece da se ovo desi i na Poljudu nakon osvojenog kupa i prvenstva! A vec se desavalo,lijepe scene koje se ne zaboravljaju!

  • halic 03.03.2022.

    Ajde dobro da je korona netragom nestala, do prije mjesec dana ovoliko ljudi na cesti je bio problem broj jedan...

  • Slajzerizer 03.03.2022.

    Baš mi je drago da je Nantes prošao,ovo je još jedan u nizu dokaza koliko su pogriješili kad su dali otkaz našemu Kovaču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare