To je to što me zanima!

VIDEO Kakva majstorija Livaje! Evo kako je sredio dinamovce

U prvom nastupu na Maksimiru junak Hajduka zabio je fino potkopavši loptu pred Dominikom Livakovićem nakon što ga je proigrao Josip Elez. To mu je već 12. gol u HNL-u ove jeseni
Vidi originalni članak

Gotovo se ništa u "vječnom derbiju" na Maksimiru vrijedno spomena na terenu nije događalo u prvih sat vremena, a onda je zabljesnuo junak Hajduka Marko Livaja (28)  i u prvom nastupu na Maksimiru u karijeri šokirao dinamovce.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Josip Elez odigrao je odličnu dubinsku loptu s Hajdukove polovice, Kevin Theophile je zaspao i nije ispratio napadača gostiju koji mu je utrčao s leđa, fino primirio loptu pa je killerski potkopao i prebacio Dominika Livakovića za 0-1.

Eksplodiralo je 2257 navijača na južnoj tribini. Livaja je u 16. ovosezonskom nastupu u HNL-u zabio 12. gol i došao na gol zaostatka od vodećega strijelca lige Josipa Drmića iz Rijeke.

Gledajući sva natjecanja ove sezone, Livaji je to već 18. gol ove sezone, zabio je četiri puta u Kupu i dvaput za reprezentaciju. To mu je najefikasnija sezona u karijeri, a došla je praktički tek do polovice. Tko zna gdje će završiti?

Slično je Livaja pobjegao i kod drugog gola u sudačkoj nadoknadi, nakon duge nove duge lopte Eleza Marko je fino primirio loptu prsima iza leđa Sadegha Moharramija, dao je povratnu Emiru Sahitiju koji je ušao tek nekoliko minuta prije toga i precizno pogodio donji desni kut za 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 258

  • simplicije23 06.12.2021.

    da je Livaja sebičan mogao je već biti na 18 golova u HNL-u ali hvala Bogu da je ovakav ...

  • 06.12.2021.

    Zar vi stvarno mislite da igračine igraju u HNL?

  • popona777 06.12.2021.

    Zašto nije Livaja dobio Žuti karton kada je poslije gola istrčao iza gola,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare