To je to što me zanima!

VIDEO Kamo gledaš? Napadač Fiorentine nije si mogao pomoći

Cabral je na konferenciji za medije besramno gledao u bujno poprsje novinarke Rosello Petrillo koja je sjedila pored brazilskog napadača. Situacija neodoljivo podsjeća na reakciju srpskog trenera Lalatovića
Vidi originalni članak

Brazilski napadač Fiorentine Arthur Cabral (23) prisustvovao je konferenciji za medije na kojoj je govorio o izazovima koje klub očekuje u narednom periodu, a ubrzo je postao tema na društvenim mrežama zbog atraktivne novinarke koja je sjedila pored njega. 

Novinarka Rossella Petrillo odijenula je majicu dubljeg dekoltea, a Cabral se jednostavno nije mogao suzdržati te je raširenih usta uživao u pogledu. Sve su naravno zabilježile kamere te se jasno vidi kako Brazilac ne skida pogled s Rosselle. 

Cabral je u Fiorentinu inače došao kao zamjena za Dušana Vlahovića, a trenutačno se nalaze na osmom mjestu Serie A s 30 bodova. 

Cabralova reakcija podsjeća na pressicu predstavljanja tada novog trenera Vojvodine, Nenada Lalatovića koji se jedva uspijevao skoncentirati i odgovarati na pitanja zbog prisustva glasnogovornice Bebe Kružević. 

Lalatoviću je konstantno pogled bježao u njezino poprsje te je vidljivo pokazivao znakove nervoze. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • rasprava__ri 17.02.2022.

    Jel klupska samo ili?? 🤣🤣

  • grof-simpa 17.02.2022.

    I tata bi sine😇

  • mrmagdens 17.02.2022.

    Zato dinamo ima onog plavog momka

Komentiraj...
Vidi sve komentare