To je to što me zanima!

VIDEO Kaos u Grčkoj: Domaći huligani bakljama na Kosovare, provocirali ih srpskom zastavom

Stotinjak Kosovara bilo je smješteno tik uz grčke 'ultrase', koji gaje obostranu ljubav sa srpskim klubovima, odnosno njihovim navijačima. Grci su Kosovare gađali bakljama i raznim predmetima
Vidi originalni članak

Da će vrlo vjerojatno doći do navijačkih izgreda na utakmici Grčke i Kosova (2-0) u Kolosu trebala je 'računati' Uefa, organizatori i policija. Možda su i pretpostavljali, ali nisu napravili previše toga.

Stotinjak Kosovara bilo je smješteno tik uz grčke 'ultrase', koji gaje obostranu ljubav sa srpskim klubovima, odnosno njihovim navijačima. Grci su Kosovare gađali bakljama i provocirali ih zastavama na kojima je Kosovo prikazano kao dio Srbije.

Na kraju prvog poluvremena, Grci su krenuli prema Kosovarima, no organi reda nekako su uspjeli zaustaviti makljažu. Ipak, isto nisu uspjeli u 71. minuti kada je Grčka zabila za 1-0. Tada su grčki huligani bakljama i raznim predmetima zasuli navijače Kosova.

- Ovo je nogomet, ne rat. Ako moramo zaustaviti ovu utakmicu, onda to trebamo učiniti - urlao je reprezentativac Kosova Vedat Muriqi.

OD 20.45 'Vatreni' traže prvu pobjedu protiv Francuske: Gdje gledati

Prekid je trajao otprilike deset minuta. Inače, za pobjedu Grčke zabili su Giakoumakis i Mantalos te je već sada sada osigurala promociju u Ligu nacija C.

POGLEDAJTE VIDEO Portugal pao najbržim golom Lige nacija! Srbi ispustili veliku prednost, sve je pratio i Dončić

Idi na 24sata

Komentari 7

  • A ko si ti? 13.06.2022.

    Bit ce veselo na uzvratu 😎

  • Ssssssssss 13.06.2022.

    Prije prvog gola Kosovo je trebalo dobiti penal ,ali sudac nije reagirao kriva procjena jer je Rahmani fauliran u sesnaestercu . Sudac naklonjen grcima

  • Dunning-Krugerov efekt 13.06.2022.

    Zanimljivo kako vjera pretvori ljude u majmune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare