To je to što me zanima!

VIDEO Kaos u Sevilli: Rakitićev suigrač dobio šipkom u glavu!

Uzavreli gradski derbi između Betisa i Seville prekinut je u 40. minuti nakon što su gostujućeg igrača Joana Jordana s tribina pogodili šipkom u glavu. Utakmica se neće nastaviti
Vidi originalni članak

Nevjerojatne scene na stadionu Benito Villamarín u Sevilli.

Navijači Betisa pogodili su nogometaša Seville Joana Jordana šipkom u glavu nakon što je Nabil Fekir, nogometaš Betisa, zabio izjednačujući gol za 1-1 u 39. minuti gradskog derbija u osmini finala Kupa kralja.

Sudac Ricardo de Burgos odmah je prekinuo utakmicu, a nakon što su liječnici pregledali suigrača Ivana Rakitića, koji se nalazio samo nekoliko metara pokraj Jordana u trenutku incidenta, poslije 45-minutnog čekanja odlučeno je kako se neće nastaviti.

Trenutak u kojem nogometaša Seville Joana Jordana pogađaju šipkom u glavu možete pogledati OVDJE.

Četiri minute prije izjednačujućeg gola Sevilla je povela golom Alejandra Gómeza. Bio je to prvi gradski derbi u Kupu kralja nakon šest godina, kad je Sevilla čisto prošla u dvije utakmice (6-0). Betis zapravo čeka na pobjedu protiv velikog rivala čak šest utakmica, od lipnja 2018.

Čini se kako će čekati još neko vrijeme. Betis će bez sumnje biti teško kažnjen, a Sevilla bi za zelenim stolom mogla proći u iduću rundu Kupa kralja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • kirby30 16.01.2022.

    Sreća koliko vidim nije hrđava bila.Bar nešto...

  • MagikRatt 16.01.2022.

    To se  događa  na  kulturnom  zapadu  , to  nije  BALKANSKA  muljaža. 

  • veselašljiva 16.01.2022.

    Šta sad se već i šipkom gađaju..eto sad će i čaj zabranit na utakmicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare