To je to što me zanima!

VIDEO Katarci upali u javljanje uživo i prekinuli TV program

U najnovijoj kontroverzi, katarski organi reda prekinuli su javljanje uživo argentinskog novinara Joaquina Alvareza koji je razgovarao s navijačem u invalidskim kolicima
Vidi originalni članak

Da će Svjetsko prvenstvo u Katru biti najkontroverznije u povijesti mogli smo pretpostaviti i davno prije njegovog početka, a evo, tijekom odigravanja se ta teza svakim danom potvrđuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U najnovijoj kontroverzi, katarski organi reda prekinuli su javljanje uživo argentinskog novinara Joaquina Alvareza koji je razgovarao s navijačem u invalidskim kolicima u Barwa Villageu, poslovno-stambenom kompleksu na periferiji Dohe, piše Daily Mail.

- Bio sam uplašen i mislio sam da će me uhititi. Osoba koja je zaustavila snimanje izašla je iz kombija i vrlo grubo nam rekla da ne smijemo više snimati jer smo u privatnom prostoru - rekao je argentinski novinar pa dodao:

- Rekao sam mu da pokazujemo nešto lijepo, ali oni su nam rekli da moramo ići, a u jednom trenutku su nam čak htjeli i uzeti opremu.

POGLEDAJTE VIDEO:

LUKSUZNA JURILICA Darežljivi saudijski princ: Za rušenje Messija svakom po auto SJEĆATE SE LARISSE? Najljepša navijačica svijeta se vratila: Sad sam za Brazilce...

Nekoliko dana ranije, sličan incident dogodio se i danskoj novinarskoj ekipi koja je nakon svega dobila ispriku.

- Nemoguće je ovako raditi i uživati u Svjetskom prvenstvu - dodali su Argentinci.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dvadeset četiri 26.11.2022.

    Niti atmosfere niti navijačkog naboja. Užas od prvenstva. Kao nekakav bezvezni turnir nacionalnih momčadi. Arapski svijet i ostatak zemljine kugle je kao nebo i zemlja i to u svakom pogledu.

  • Histrion 26.11.2022.

    Tribaju se spakirati svi kompletno i napustiti te divljake u haljinama pa neka se hebu oni njihov novac i prvenstvo,mogu oni glumiti neku kulturu ali to je sve za van a unutra su ostali isti fanatici.

  • opančar x 26.11.2022.

    Traže oružje za massovno uništenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare