To je to što me zanima!

VIDEO Kleknuo pred krcatim stadionom i 'zaprosio' djevojku. Ona ga ošamarila pa pobjegla

Prosidba je intimni trenutak, ali oni ambiciozniji žele svoju ljubav pokazati pred cijelim svijetom pa se odlučuju za javnu prosidbu, što nekad i ne završi onako kako je zamišljeno
Vidi originalni članak

Prosidba djevojke jedan je od romantičnijih trenutaka koji par može doživjeti i zasigurno onaj koji će do kraja života pamtiti. Isto kao i ovaj muškarac koji je, na njegovu žalost, dobio odbijenicu. 

Tijekom bejzbol utakmice između Toronto Blue Jaysa i Boston Red Soxa jedan muškarac se ohrabrio te je zaprosio djevojku. Poljubio ju je, kleknuo, a onda je uslijedio šok. Djevojka mu je opalila šamarčinu pa otišla. Video je ubrzo postao viralan, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu. 

Naime,  dečko se odlučio dobro našaliti s djevojkom pa ju je zaprosio s lažnim prstenom, odnosno igračkom. Djevojci njegov potez nije bio nimalo smiješan što se vidi iz priloženog. 

Nerijetko smo svjedočili prosidbama na košarkaškim utakmicama koje brojni muškarci, posebice Amerikanci, odaberu za mjesto gdje će njihove djevojke izreći sudbonosno 'da', ali ovoga puta priča nije imala sretni kraj. 

DINAMO ILI SALZBURG?: 'ZNA SE TKO JE NAJBOLJI'

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bosanac1990 05.10.2022.

    glupan

  • Puno volim Hrvatsku 05.10.2022.

    Umjesto prstena, on njoj dao dudu. Pa za drugo i nije, trebala ga još i dobro scipelariti.

  • Tko sere 55 05.10.2022.

    Tiktok je do sad najveća glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare