To je to što me zanima!

VIDEO Kosovski savez prijeti tužbom, Srbi su opet izašli uz pjesmu: 'Veseli se, srpski rode'

Srbija se bori s Italijom za finale Davis Cupa gdje ih čeka Australija, a Novak Đoković i ostali reprezentativci opet su izašli na teren uz stihove pjesme koja je izazvala reakciju kosovskog saveza
Vidi originalni članak

Teniski savez Kosova zatražio sankcije protiv Davis cup reprezentacije Srbije zbog izlaska na teren uz pjesmu "Veseli se, srpski rode" uoči četvrtfinala turnira protiv Velike Britanije.

Iako je ATP s društvenim mreža maknuo video u kojem se vidi izlazak reprezentacije Srbije, Novak Đoković i ostali reprezentativci izašli su na teren su uz stihove iste pjesme uoči početka polufinalnog okršaja s Italijom.

INCIDENT U DAVIS CUPU Problemi za Đokovića i Srbiju? Kosovo pokreće tužbu: Ovo je provokacija naše države... NOVE PROVOKACIJE VIDEO Đoković opet ratovao s publikom. Pokazivao im tri prsta pa viknuo: Začepite više!

Njihov izlazak možete vidjeti OVDJE.

- Nevjerojatno je da se takve provokacije nacionalističkim pjesmama događaju na velikim sportskim natjecanjima, pogotovo Davis Cupu koji je zapravo Svjetsko prvenstvo u tenisu. Zbog toga je ITF kao organizator odgovoran za ovakvu provokaciju države Kosovo. - stoji u priopćenju Teniskog saveza Kosova.

NOVI TROFEJ Ponosni Ivanišević: Đoković je najbolji igrač u povijesti tenisa

Kosovski savez ističe i kako ovo nije prvi put da Đoković sudjeluje u incidentu, pritom su podsjetili na pobjedu na Roland Garrosu nakon koje je na jednoj od kamera napisao "Kosovo je srce Srbije".

Idi na 24sata

Komentari 44

  • VolbeatDbv 25.11.2023.

    Treba prvo pomesti pred svojim vratima... Mnogi su izlazili s "Lijepa li si" (meni najdraža Markova pjesma), iako se u njoj "svojata" teritorij jedne druge svjetski priznate države.

  • American_Donut 25.11.2023.

    bitno da se Hrvatsku kaznjava radi nacionalistickih povika i isticanja nacionalistickih obiljezja, dok 'svetom narodu' je sve dozvoljeno..gdje su sad oni iz FARE? ah da, zaboravio sam da ne mogu protiv svojih..

  • pajo001 25.11.2023.

    Genocidasima kao i braci im rusima treba zabraniti sva euro takmicenja. Zaostala zlocinacka nacija koja crta wagneru i mladicu murale po srbiji. Kineski zid oko njih napraviti, dok nisu jos zla nacinili po susjedstvu. Genocidasi

Komentiraj...
Vidi sve komentare