To je to što me zanima!

VIDEO Kovačić zabio fantastičan gol u pobjedi Cityja! Haaland s pet golova uništio Luton...

Konačan rezultat postavio je vatreni veznjak Mateo Kovačić. Kova je zabio prekrasan gol u 72. minuti. Mateo je primio loptu rubu na rubu šesnaesterca i neobranjivo pogodio
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja s uvjerljivih su 6-2 slavili na gostovanju kod Luton Towna i plasirali se u četvrtfinale FA kupa, a pet golova postigao je norveški napadač Erling Haaland.

Već na poluvremenu je Haaland imao 'hat-trick' postigavši pogotke u 3., 18. i 40. minuti, a kod sva tri mu je dodavač bio Kevin De Bruyne.

NAKON ČETIRI TJEDNA Guardiola otkrio kakvo je stanje s Gvardiolom i kad će se vratiti

Činilo se da se domaća momčad vraća u utakmicu kad je Jordan Clark golovima u 45. i 52. minuti doveo Luton Town na samo pogodak zaostatka.

No, već u 55. minuti je Haaland na četvrtu asistenciju De Bruynea postigao svoj četvrti pogodak, a tri minute poslije i peti, za koji mu je dodavač bio Bernardo Silva.

LOPTA S 'OČIMA' VIDEO Kova poput Inieste: Evo majstorije za vodeći gol Cityja

U 72. minuti je Haalandov niz prekinuo Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac je preciznim udarcem s više od 20 metara postigao gol za 6-2.

Gol možete pogledati OVDJE.

Sve golove možete pogledati OVDJE.

Manchester City brani prošlogodišnji naslov, a postao je drugi četvrtfinalist nakon drugoligaša Coventry Cityja koji je u ponedjeljak s 5-0 svladao Maidstone United, klub iz šestog kvalitativnog razreda engleskog nogometa.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prokleti_tajni_agent 28.02.2024.

    De Bruyne stroj za asistencije.

  • cimioko 27.02.2024.

    Vidjet cu ih protiv Bellingahama i ekipe kako Ce proci.....to cekam......

  • Monza.1995 27.02.2024.

    Naš Dinamovac 💪💪🔵🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare