To je to što me zanima!

VIDEO 'Kraljevi' usamljeni na vrhu! Jović s klupe riješio sve; Modrić: Još uvijek je rano...

Sretni smo kako se sezona odvija i kako igramo. Što se tiče momčadi, u jako smo dobroj fizičkoj formi što se može vidjeti na terenu, rekao je Luka Modrić nakon pobjede nad Sociedadom
Vidi originalni članak

Real Madrid je slavio u gostima kod Real Sociedada s 2-0 u 16. kolu Primere i sada vodi pred pratiteljima čak osam bodova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U danu kad su kao domaćini izgubili i Atletico i Barcelona, Real je suvereno prošao Baskijom. U 17. minuti je Luka Jović zamijenio ozlijeđenoga Benzemu i Srbin je na najbolji mogući način uzvratio Carlu Ancelottiju.

Prvo poluvrijeme završilo je bez golova, no 'kraljevi' su zato sve nadoknadili u drugom. Jović je prvo asistirao Viniciusu u 47. minuti za 1-0, da bi deset minuta kasnije sam zabio za 2-0.

Sjajno je odigrao dupli pas s Brazilcem i ostavio mu loptu kao na pladnju. Vinicius je nepogrješivo pogodio u nebranjeni dio mreže, tik uz stativu.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Zatim je i sam zabio. Ispratio je akciju iz kornera te proslijeđenu loptu Casemira glavom ugurao u mrežu iz blizine.

VIDEO GOLA OVDJE

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, koji sada ima osam bodova više od Seville i devet od Betisa.

- Još uvijek je rano, ali sretni smo kako se sezona odvija i kako igramo. Moramo nastaviti ovako. Znali smo da neće biti jednostavno, ali zabili smo ta dva gola i na kraju odnijeli tri boda. Što se tiče momčadi, u jako smo dobroj fizičkoj formi što se može vidjeti na terenu. Rotacije? To je na treneru. Tko god da igra, mi dajemo svoj maksimum - rekao je Modrić nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • FC Sheffield Thursday 05.12.2021.

    je bil jovic na davis cupu kao modric?

  • Obi-Wan Kenobi 05.12.2021.

    Ako Real ne osvoji naslov protiv ovako užasne Barcelone i prosječnog Atletica, nek ugase klub

  • Zukizuki 05.12.2021.

    Bome tko bi rekao da će real uzeti 9 bodova protiv 3 jaka protivnika ( Sevilla, Bilbao, Sociedad) i sada ide Atletico Madrid! Stvarno imaju težak raspored!

Komentiraj...
Vidi sve komentare