To je to što me zanima!

VIDEO Krama zabio kao Livaja, odličan asist bivšeg dinamovca!

Andrej Kramarić postigao je osmi gol za Hoffenheim, a Bartol Franjić je prvi put asistirao za novi klub otkako je stigao na posudbu iz Wolfsburga Nike Kovača
Vidi originalni članak

Susret 17. kola Bundeslige između Hoffenheima i Darmstadta završio je remijem 3-3 u golijadi, a važnu ulogu imala su dva hrvatska nogometaša - Andrej Kramarić i Bartol Franjić!

Krama je doveo domaće u vodstvo iz penala u 14. minuti. Namjestio je loptu na bijelu točku, uzeo zalet i pogodio, a pogodak je bio točno u stilu Marka Livaje.

Bio je to Kramin osmi gol ove sezone za Hoffenheim od čega šesti u Bundesligi. Ima i jednu asistenciju.

>> VIDEO: ANDREJ KRAMARIĆ ZABIO PENAL

Darmstadt se vratio sam devet minuta kasnije, a u izjednačenju je sudjelovao pomalo zaboravljeni Bartol Franjić, koji se polako vraća u formu u novom klubu. Franjić je sjajno asistirao Luci Pfeifferu za 1-1. Bila mu je to prva asistencija na novom "radnom mjestu", otkako je otišao iz Wolfsburga Nike Kovača na posudbu.

>> VIDEO: ASISTENCIJA BARTOLA FRANJIĆA

Luda utakmica se nastavila i Hoffenheim je poveo pet minuta kasnije, u 28. minuti. Promel je pronašao Beboua za 2-1, a u nastavku je Darmstadt opet izjednačio, ovaj put preko Skarkea u 57. minuti.

Ubrzo je pao i peti pogodak. Igrala se 66. minuta kada je Bebou ponovno pronašao put do mreže i domaćin je opet poveo (3-2). Konačnih 3-3 postavio je Skarke u 85. minuti svojim drugim pogotkom.

>> VIDEO: HOFFENHEIM - DARMSTADT 3-3

Mainz zaustavio Dortmund, remi Werdera i Leipziga

Mainz je osvojio velik bod u Dortmundu, ponovivši priču iz zadnjeg kola prošle sezone, kad je taj neodlučeni ishod odnio Borussiji naslov prvaka.

Julian Brandt je u u 29. minuti donio vodstvo domaćoj momčadi, a konačnih 1-1 postavio je Sepp van den Berg u 43. minuti.

Borussia ima 27 bodova i dalje je na petom mjestu, a već četiri utakmice nije došla do prvenstvene pobjede uz tri remija i jedan poraz.

Dvoboj Werdera i RB Leipziga u Bremenu završio je 1-1. Lois Openda je u 47. minuti donio prednost gostima iz Leipziga, a u 75. minuti je Justin Njinmah pogodio za 1-1. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Anti-tovar * 20.12.2023.

    Kaj je Krama zabil autogol? Mislim kad ga usporedjuju s letvom....

  • sudačka mašinerija dinama 20.12.2023.

    Livaja je Bog nogometa uzor svima 💪

  • škorpion1980 20.12.2023.

    Gdje vi vidite skakutanje kod penala

Komentiraj...
Vidi sve komentare