Obavijesti

Sport

Komentari 39

VIDEO Krama zabio kao Livaja, odličan asist bivšeg dinamovca!

VIDEO Krama zabio kao Livaja, odličan asist bivšeg dinamovca!

Andrej Kramarić postigao je osmi gol za Hoffenheim, a Bartol Franjić je prvi put asistirao za novi klub otkako je stigao na posudbu iz Wolfsburga Nike Kovača

VIDEO

Susret 17. kola Bundeslige između Hoffenheima i Darmstadta završio je remijem 3-3 u golijadi, a važnu ulogu imala su dva hrvatska nogometaša - Andrej Kramarić i Bartol Franjić!

Krama je doveo domaće u vodstvo iz penala u 14. minuti. Namjestio je loptu na bijelu točku, uzeo zalet i pogodio, a pogodak je bio točno u stilu Marka Livaje.

Bio je to Kramin osmi gol ove sezone za Hoffenheim od čega šesti u Bundesligi. Ima i jednu asistenciju.

>> VIDEO: ANDREJ KRAMARIĆ ZABIO PENAL

Darmstadt se vratio sam devet minuta kasnije, a u izjednačenju je sudjelovao pomalo zaboravljeni Bartol Franjić, koji se polako vraća u formu u novom klubu. Franjić je sjajno asistirao Luci Pfeifferu za 1-1. Bila mu je to prva asistencija na novom "radnom mjestu", otkako je otišao iz Wolfsburga Nike Kovača na posudbu.

>> VIDEO: ASISTENCIJA BARTOLA FRANJIĆA

Luda utakmica se nastavila i Hoffenheim je poveo pet minuta kasnije, u 28. minuti. Promel je pronašao Beboua za 2-1, a u nastavku je Darmstadt opet izjednačio, ovaj put preko Skarkea u 57. minuti.

Ubrzo je pao i peti pogodak. Igrala se 66. minuta kada je Bebou ponovno pronašao put do mreže i domaćin je opet poveo (3-2). Konačnih 3-3 postavio je Skarke u 85. minuti svojim drugim pogotkom.

>> VIDEO: HOFFENHEIM - DARMSTADT 3-3

Mainz zaustavio Dortmund, remi Werdera i Leipziga

Mainz je osvojio velik bod u Dortmundu, ponovivši priču iz zadnjeg kola prošle sezone, kad je taj neodlučeni ishod odnio Borussiji naslov prvaka.

Julian Brandt je u u 29. minuti donio vodstvo domaćoj momčadi, a konačnih 1-1 postavio je Sepp van den Berg u 43. minuti.

Borussia ima 27 bodova i dalje je na petom mjestu, a već četiri utakmice nije došla do prvenstvene pobjede uz tri remija i jedan poraz.

Dvoboj Werdera i RB Leipziga u Bremenu završio je 1-1. Lois Openda je u 47. minuti donio prednost gostima iz Leipziga, a u 75. minuti je Justin Njinmah pogodio za 1-1. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše