To je to što me zanima!

VIDEO LeBron laktom raskrvario protivnika: Lovio ga po parketu

Isaiaha Stewart potpuno je izgubio živce nakon što mu je LeBron James laktom rasjekao lice. Revolitran je krenuo prema igraču Lakersa, a suci i suigrači jedva su ga zaustavili
Vidi originalni članak

Košarkaši LA Lakersa sinoć su u gostima svladali Detroit Pistonse s 121-116, a utakmicu je obilježio sukob LeBron Jamesa i Isaiaha Stewarta. 

POGLEDAJTE VIDEO: LeBron puši cigaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na početku treće četvrtine kod rezultata 77-66 za domaću momčad, Jeremi Grant šutirao je slobodna bacanja, a u borbi za skok, LeBron je laktom udario Stewarta u glavu nakon čega je na parketu nastao potpuni kaos. 

Igrač Pistonsa zadobio je posjekotinu na licu iz koje je počela teći krv te je izgubio živce i krenuo prema Jamesu. 

Suci su Jamesa kaznili s direktnim isključenjem zbog grubog prekršaja, a revoltirani Stewart želio se osobno obračunati sa zvijezdom LA Lakersa. Moralo ga je držati dvadesetak ljudi, a u jednom trenutku kada je izgledalo kao da se situacija smirila, Stewart je osjetio da se otvorio prostor te je potrčao prema LeBronu. Suigrači i suci ipak su ga uspjeli zaustaviti, a u konačnici je je i on isključen iz igre. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- Čim se to dogodilo, rekao je "Moja greška". LeBron nije prljav igrač, svi u ligi to znaju - kazao je poslije utakmice Jamesov suigrač Anthony Davis.

Iako su se na društvenim mrežama počela postavljati pitanja hoće li igrači biti suspendirani, trener Denvera Dwane Casey nakon utakmice je izjavio kako ne smatra da je ono što je Stewart napravio zaslužilo dodatnu kaznu i suspenziju određeni broj utakmica. 

Lakerse je do pobjede vodio Davis sa 30 poena, deset skokova i šest asistencija, dok je Russell Westbrook dodao 26 poena, deset asistencija i devet skokova.

U Detroitu se istaknuo Grant koji je bio najefikasniji na utakmici s 36 poena, te je uz to još upisao četiri skoka i tri asistencije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nap 22.11.2021.

    Nije bilo namjerno a ovaj se igrac detroita htio tuci s trojicom

  • MatijaKezele 22.11.2021.

    Klasično ponašanje za lakerse, laktarenje. Još je Kobe protiv Sacramenta nekad lakat koristio u onoj epskoj krađi

  • Zukizuki 22.11.2021.

    Ono što je Neymar u nogometu to je James u košarci, najveći floper,glumac,diver...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare