To je to što me zanima!

VIDEO Legendarni Brazilac se vratio na teren i teško obrukao

Adriano je karijeru završio sa samo 30 godina u Miami Unitedu, a sve je krenulo nizbrdo nakon smrti njegovog oca. Tada se odao alkoholu i pao je u depresiju
Vidi originalni članak

Nogometni svijet je u prethodnih 20-ak godina vidio nekoliko fantastičnih napadača koji su ostavili dubok trag, ali nogometni romantičari uvijek će više pamtiti one koji su mogli napraviti puno više.

U toj kategoriji nekako se najviše ističe Brazilac Adriano (41). Nekadašnji napadač Intera glasio je za jednog od najubojitijih napadača na svijetu i predviđala mu se blistava karijera. Brzo je Brazilac došao do vrhunca, ali još brže je sve krenulo nizbrdo.

ŠOK I ZA BRAZILCE VIDEO Nervozni Messi hvatao je Urugvajca za vrat, Argentina izgubila prvi put od Mundijala

Ponikao je u Flamengu, a preko Parme i Fiorentine došao je do Intera. Ipak, nakon smrti oca više nije pružao dobre predstave i odao se raznim porocima.  Odao se alkoholu i zapostavio nogomet, a kada je otišao iz Intera, u Sao Paulu, Flamengu, Romi i Corinthiansu pokazao je da još uvijek ima čari u nogama, ali se nikada nije uspio riješiti tog tereta na leđima i posvetiti se ponovno u nogomet.

Adriano je završio karijeru 2016. nakon neuspješnog boravka u Miami Unitedu sa samo 30 godina. 

VIDEO: DRAMA U RIO DE JANEIRU Uznemirujuća snimka iz Brazila! Bivšeg nogometaša opljačkali pod prijetnjom pištoljem...

Da više nema čarolije u nogama nekadašnje zvijeri s topom u lijevoj nozi vidjelo se i po povratku na teren u ekshibicijskoj utakmici gdje je Adriano izgledao kao da se s loptom u životu nije susreo.

POGLEDAJTE VIDEO:

@nerdatleta44oficial Craques do Passado 🇧🇷 • Adriano 👑 ( Imperador ) #adriano #adrianoimperador #futebolbrasileiro ♬ som original - l_editsfut

Tužno je bilo gledati sve te scene sa spomenute utakmice koja je pokazala da između Adriana i nogometa više nema ljubavi, a on se toliko naljutio da je video postao glavna tema na društvenim mrežama.

O njegovim golovima priča se i danas jer je imao nevjerojatan udarac lijevom nogom, ali i sve ostalo što treba jednom napadaču.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hnjohnjo 01.12.2023.

    Legenda ❤️

  • Gospodin Čoro 30.11.2023.

    Adriano je završio karijeru 2016. nakon neuspješnog boravka u Miami Unitedu sa samo 30 godina.Ako je rodjen 1982. to znaci da je u 2016. imao 34 a ne 30....

  • INTER 2 30.11.2023.

    Imperador ❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare