Obavijesti

Sport

Komentari 23

VIDEO Nervozni Messi hvatao je Urugvajca za vrat, Argentina izgubila prvi put od Mundijala

VIDEO Nervozni Messi hvatao je Urugvajca za vrat, Argentina izgubila prvi put od Mundijala
9

Ti mladi igrači morali bi naučiti poštovati starije, žalio se Leo nakon prvog domaćeg poraza od Urugvaja u kvalifikacijama za SP ikad. Argentini i Brazilu presudile su zvijezde Liverpoola, a ozlijedio se bitan igrač Reala

VIDEO

Svjetski nogometni prvak Argentina pretrpio je prvi poraz još od grupne faze SP-a u Katru, kad ju je šokirala Saudijska Arabija. Ovaj put u klasiku Río de la Plate u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo na Bomboneri je slavio Urugvaj 2-0. Prva je to pobjeda Urugvajaca na argentinskom tlu u kvalifikacijama za Mundijal u povijesti. Utakmica se trebala igrati na El Monumentalu, koji može primiti 30.000 ljudi više, ali je prebačena na manji stadion zbog koncerta Taylor Swift.

Pokretanje videa...

reel Messi je pokušao večerati u miru: Masa navijača opkolila restoran 00:28

Ni Lionel Messi, koji je u devet uzastopnih utakmica zabio za reprezentaciju, nije mogao ništa protiv selekcije "Luđaka" Marcela Bielse. Ali je gubio živce. Već u 20. minuti za vrat je zgrabio Mathiasa Oliveru koji se sukobio s Rodrigom De Paulom, udario ga i laktom pa nakon svega prošao bez žutog kartona. 

Video naguravanja možete pogledati OVDJE.

- Radije ne bih rekao što mislim, ali ti mladići trebali bi naučiti poštovati starije - komentirao je Messi tu situaciju.

World Cup - South American Qualifiers - Argentina v Uruguay

Urugvaj je poveo u 42. minuti nakon izgubljene lopte desnog argentinskog beka Nahuela Moline. Matías Viña asistirao je na drugu stranu za Ronalda Araúja, a defenzivac Barcelone pogodio suprotni kut.

Sve je bilo gotovo u 87. minuti kad je Liverpoolov Darwin Núñez istrčao kontru na proigravanje Nicolása de la Cruza i pogodio kroz noge službeno najboljem golmanu svijeta Emilianu Martínezu za 2-0 i totalni muk na kultnom stadionu u Buenos Airesu.

World Cup - South American Qualifiers - Argentina v Uruguay

- Znali smo kakva nas utakmica čeka, bilo je teško igrati. Agresivni su, imaju snažne i brze igrače i nismo se osjećali ugodno. Možete vidjeti Bielsin rukopis, imaju dobru momčad. Morali smo kad-tad izgubiti. Moramo se podići i odigrati dobro u Brazilu. Bit će to drugačija utakmica. Moramo ih poštovati - rekao je Messi.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

I dok Argentini ovaj poraz neće puno naštetiti jer je i dalje vodeća u kvalifikacijama s 12 bodova, dva manje od Urugvaja, Brazil je u novim problemima jer je povezao drugi poraz i treću utakmicu bez pobjede.

U Kolumbiji je stradao 2-1 golovima drugog igrača Liverpoola Luisa Díaza, onoga kojemu su nedavno gerilci oteli roditelje, u 75. i 79. minuti. Okrenuo je prednost gostiju iz četvrte minute preko Gabriela Martinellija.

World Cup - South American Qualifiers - Colombia v Brazil

Da stvar bude gora po Brazilce, ali i Real Madrid, ozlijedio se Vinícius Jr. Izašao je u 27. minuti držeći se za lijevu nogu, a Marca nagađa da bi se moglo raditi o obnovljenoj ozljedi mišića.

Čile i Paragvaj remizirali su 0-0 u Santiagu uz crvene kartone Roberta Rojasa na gostujućoj i Víctora Felipea Méndeza na domaćoj strani. Brazil i Argentina igrat će južnoamerički klasik u noći na srijedu od 1.30 po hrvatskom vremenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem