To je to što me zanima!

VIDEO Livaja je uveličao slavlje povijesnog Jadranova naslova

Nogometaš Hajduka sa suprugom je pratio majstoricu u kojoj je Jadran uzeo prvi naslov prvaka, a onda se pridružio fešti u klubu Rakitićeva kuma
Vidi originalni članak

Split je 18 godina čekao na trofej u jednom od pet najpopularnijih momčadskih sportova, nogometu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci. Jadran je u petoj utakmici finala doigravanja Prvenstva Hrvatske u vaterpolu pobijedio dubrovački Jug 11-8 i donio titulu na Poljud.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veselo je bilo nakon pobjede momčadi Jure Marelje koju su na bazenu gledala brojna poznata lica poput bračnog para Marka i Iris Livaja, umirovljenog generala Ante Gotovine, izbornika Ivice Tucka, predsjednika Hajduka Lukše Jakobušića uz sportskog direktora Nikoličiusa i šefa akademije Boru Primorca...

Slavlje se s Poljuda preselilo u Antique bar gdje su se s vaterpolistima fotografirali gospođa i gospodin Livaja. Poveznica tog kluba i novog prvaka Hrvatske je Zrinka Bralić, supruga jadranaša Nikše Dobuda i sestra vlasnika bara Marka Bralića Kete, jednog od organizatora turnira Četiri kafića i kuma Ivana Rakitića.

- Koja mi je titula najdraža? Kako ih imam devet s Jugom, reću ću da je to ova prva povijesna s Jadranom - otkrio je Dobud nakon finala.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • trpa Žare Parangala 19.05.2023.

    baka je nasmijesena. ocito je bio dernek

  • simri 18.05.2023.

    Neka i on bar malo digne pehar...

  • Nogalo1234 18.05.2023.

    Imao pjevački nastup il bio samo u ulozi gosta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare