To je to što me zanima!

VIDEO Lokosi na brzinu šokirali Rijeku, spektakl od gola Karrice

Samo četiri minute bilo je potrebno Lokosima da u dvije brze kontre bace Riječane na koljena. U oba slučaja majstorski je sve pripremio Kulenović dok je Karrica čudesnim pogotkom skinuo paučinu na golu Santinija
Vidi originalni članak

Čast posljednjeg susreta 4. kola HNL-a pripala je nogometašima Lokomotive i Rijeke (3-1), koji su zaigrali u udarnom nedjeljnom terminu u 21 sat. I u potpunosti opravdali epitet derbija kola nakon što su Hajduk i Gorica svoj susret odgodili zbog europskih obveza Splićana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Silvijo Čabraja je susret započeo bez Aliyua dok je Dragan Tadić promiješao karte i priliku dao Lepinjici, Karrici...

I već nakon 19 minuta igre Lokomotiva je imala velika dva gola prednosti! Sandro Kulenović je u 14. minuti proigrao Silvija Goričana, a krilni napadač Lokomotive zabio pokraj nemoćnog Nediljka Labrovića. Bila je to klasična situacija 'kad ne zabiješ, primiš' jer je Rijeka netom prije gola imala mat situaciju.

Samo četiri minute kasnije novi šok za Riječane. Još jedna kontra, još jedan pogodak. Ponovno je pogodak pripremio Kulenović, koji je dao povratnu na 20-ak metara. Fantastično je na loptu natrčao Enis Čokaj i od stative poslao loptu u mrežu.

Riječani se nisu predali i do kraja poluvremena uspjeli su izjednačiti. I to na kakav način! Spektakularnim pogotkom Karrice iz slobodnjaka.

A iako je u nastavku bilo dobrih šansi i s jedne i s druge strane, Lokomotiva je još jednu znala iskoristiti. Vasilj je sjajno ispratio akciju pa s lijeve strane majstorski pogodio uz samu stativu. Posljednji gol na susretu pao je u 80. minuti

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 27

  • NindžaPijace 08.08.2022.

    Znalo se i otprije da sa ovakvim rosterom Rijeka nema što tražit niti u HNL-u.

  • pametnijiodtebe 08.08.2022.

    Na sta lici Halilovic 😂😂 usporena, tromija verzija Bockaja 😂

  • Ivan VK 08.08.2022.

    Borba za 5 mijesto 😋😋🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare