Obavijesti

Sport

Komentari 243

Lokosi u ljepotici kola šokirali goste, nije pomogao ni Halilović

Lokosi u ljepotici kola šokirali goste, nije pomogao ni Halilović
4

Lokomotiva je pobijedila Rijeku 3-1. Poveli su u 15. golom Goričana, a četiri minute kasnije na 2-0 povisio je Cokaj. Rezultat je u 34. golom iz slobodnjaka smanjio Karrica, a konačan rezultat postavlja Vasilj u 80.

U jedinom nedjeljnom dvoboju 4. kola SuperSport HNL-aLokomotiva je kao domaćin na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladala Rijeku 3-1 (2-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Radovi na Kranjčevićevoj

Pokretanje videa...

03:23

'Lokosi' brutalni iz kontri

Lokomotiva je povela sa 2-0 golovima Silvija Goričana (14) i Enisa Cokaja (19), na 2-1 smanjio je Bernard Karrica (34), da bi konačni rezultat postavio Jakov Anton Vasilj (79).

Prvo poluvrijeme pružilo je vrlo otvorenu igru s obje strane uz pregršt prilika i tri pogotka. Rijeka je u 13. minuti imala veliku priliku za vodstvo, ai pokušaj Vučkića zaustavila je vratnica, a niti minutu potom Lokomotiva je povela. Kulenović je osvojio jedan zračni duel i poslao loptu u for za Goričana koji se sjurio u kazneni prostor i zatim iz blizine snažnim udarcem "probio" Labrovića.

Niti pet minuta potom bilo je 2-0. Asistent je opet bio Kulenović koji se iskrao na desno krilo i zatim idealno poslužio natrčalog Cokaja koji je sa 18 metara pogodio neobranjivo za vratara Rijeke.

Lokomotiva i Rijeka sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a

Karrica zabio gol za špice

Gosti su se vratili u igru izvanredno izvedenim slobodnim udarcem Karrice koji je sa 25 metara prebacio živi zid i pogodio pod samu gredu nemoćnog Santinija.

Mogla je Lokomotiva ipak na odmor s dva gola prednosti, opet je Kulenović bio u ulozi asistenta, on je u 39. minuti lucidno petom proigrao Cokaja, ali ovoga je puta veznjak domaćih pogodio vratnicu.

Drugo je poluvrijeme donijelo manje uzbuđenja, a gol koji joj je osigurao tri boda Lokomotiva je postigla nakon pogreške gostiju. Jurišić je netočno dodao loptu duboko na svojoj polovici, nje se domogao Stojković i zatim povratnom loptom pronašao Vasilja koji je smireno postigao svoj prvi prvoligaški gol u karijeri.

Treća Lokomotiva sada ima šest bodova, kao i drugi Hajduk koji je odigrao dvije utakmice manje, dok je na vrhu Dinamo sa 10 bodova. Rijeka je, pak,na diobi šestog mjesta s Osijekom s četiri boda, koliko ima i osmi Varaždin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
4. kolo SuperSport HNL-a 21.00 , Stadion Kranjčevićeva
Lokomotiva
Goričan 15', Cokaj 20', Vasilj 80'
3 : 1
Rijeka
Karrica 35'
Sortiranje događaja
90' + 4

Kraj utakmice na Kranjčevićevoj! Lokomotiva je pobijedila 3-1.

90' + 2

Zadnji pokušaji Rijeke. Alen Halilović pokušao je i treći put na utakmici. Ovo mu je bio najlošiji pokušaj. Tukao je s 20-ak metara iskosa, ali otišlo je to pokraj stative.

90'

Igrat će se tri minute sučeve nadoknade.

89'

Evo još jednog pokušaja Lokomotive. Slobodnjak je izborio Sandro Kulenović, a iz istog tuče Ivan Milićević. Pucao je silovito, ali neprecizno, otišlo je to iznad gola.

88'

Izašao je kod Lokomotive Enis Cokaj, a ušao Blaž Bošković.

Komentari 243