To je to što me zanima!

VIDEO Lukina asistencija u čudu ostavila komentatore: 'Golazo!'

Jurio je Modrić kao motor, pretrčao više od pola terena i u situaciji kad je sam mogao završiti akciju nesebično dodao do strijelca Viniciusa. Igrao je do 80. minute u pobjedi Reala kod Granade 4-1
Vidi originalni članak

U susretu 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na gostovanju pobijedio Granadu sa 4-1 preuzevši barem privremeno vrh ljestvice Primere.

"Kraljevski klub" je poveo u 19. minuti golom Marca Asensija, a šest minuta kasnije na 2-0 je povisio Nacho Fernandez.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nadu domaćinu vratio je Luis Suarez u 34. minuti, no u 56. minuti je Vinicius Junior na asistenciju Luke Modrića doveo goste u prednost od 3-1. Hrvatski kapetan je mogao i sam pucati iz odlične situacije, ali je nesebično dodao do Juniora koji je zabio u praznu mrežu. 

- Kakva golčina - vikali su španjolski komentatori.

Video sjajne Modrićeve asistencije možete pogledati OVDJE.

U 67. minuti domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Konchu, a konačnih 4-1 postavio je Ferland Mendy u 76. minuti.

Modrić je za Real igrao do 80. minute kada ga je zamijenio Isco.

Real je ovom pobjedom barem privremeno preuzeo vodstvo sa 30 bodova, Sevilla i Real Sociedad imaju po 28 bodova, a dok je Atletico Madrid četvrti sa 26 bodova. Barcelona je šesta sa 20 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • nottonightjosephine 22.11.2021.

    Ma Hajduku nisu valjali ni braca Boban, Zambata, Skoblar itd itd

  • bijeloplavi 21.11.2021.

    Majer gledaj....

  • MateBan 21.11.2021.

    A šta je triba napravit da je puca na gol pogodija bi golmana povratna lopta na samog nazrćalog igrsća to bi i moja mater napravila i pogodila ga ali jebiga kad to napravi Luka haha cjeli dan ću se smijat toj majstoriji

Komentiraj...
Vidi sve komentare