To je to što me zanima!

VIDEO Maestro Luka! Evo kako je Modrić zabio eurogol Elcheu

Ima igrača koji kažu: "Idem iskušati sreću", a ima i drugih poput Modrića koji kažu "Tamo ću je smjestiti" i to naprave, kazao je komentator u prijenosu na španjolskoj televiziji
Vidi originalni članak

Dan nakon što se u poznatom španjolskom mediju Marci pojavila informacija kako u Real Madridu nisu sigurni hoće li Luki Modriću (37) ponuditi novi ugovor, Hrvat kao da im je odlučio odgovoriti na terenu, u prvenstvenoj utakmici protiv fenjeraša Elchea (4-0). 

POGLEDAJTE VIDEO: Nekadašnja Modrićeva soba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luka je zabio krasan gol s 15-ak metara u rašlje za 4-0 i ovacije Santiago Bernabéua. U igru je ušao u 68. minuti umjesto Danija Ceballosa.

- Ima igrača koji kažu: "Idem iskušati sreću", a ima i drugih poput Modrića koji kažu "Tamo ću je smjestiti" i to naprave - rekao je komentator na španjolskoj televiziji.

Pogledajte Modrićev gol Elcheu OVDJE.

Šesti je to gol sezone za legendarnog veznjaka "kraljevskog kluba" u 30. nastupu, a ima i tri asistencije. Prije njega, u prvom poluvremenu, put do pobjede utabali su Marco Asensio golom iz igre u osmoj i Karim Benzema iz penala u 31. i 45. minuti.

Madriđani ovom pobjedom čvrsto drže drugo mjesto La Lige, ali Barcelona je i dalje jako daleko, na osam bodova prednosti. Elche je praktički otpisan, sa samo devet bodova iz 21 utakmice, 12 manje od zone spasa.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Savao 16.02.2023.

    Kako se samo sjetio tako opucat...

  • 4Asa 16.02.2023.

    Luka majstore👍👍

  • TrashTalk 16.02.2023.

    Nije ovo “eurogol” lijep gol je ali u tom rangu nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare