To je to što me zanima!

VIDEO Majko mila, kakav gol! Pogledajte Oršićevu bombetinu

Dinamo je poveo protiv West Hama već u trećoj minuti, Mislav Oršić opet je bio raspoložen i odapeo s pozicije s koje bi malo tko. Skinuo je paučinu u suprotnom kutu. Bio je to pobjednički gol
Vidi originalni članak

Manje od tri minute prošlo je otkako je Dinamo zabio West Hamu. Start kakvom se malo tko nadao iz redova hrvatskog prvaka u Londonu, usprkos činjenici da su "čekićari" izašli s drugom, potpuno novom postavom u odnosu na posljednju utakmicu protiv Chelseaja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mislav Oršić opet je bio inspiriran protiv Engleza, baš kao što je proljetos rušio Tottenham. Daniel Štefulj dodao mu je loptu kraj aut linije, on ju je lagano vukao i odapeo s najmanje 25 metara iz vrlo teškog kuta.

Nemoguće? Za njega ni to nije nemoguće. Lopta je u nevjerojatnoj paraboli odsjela u suprotnim rašljama West Hamova gola, ništa tu nije mogao golman Alphonse Areola. Briljantno. I vrijedno pobjede 1-0 za potvrdu drugog mjesta.

Mislavu je to drugi gol u Europskoj ligi ove sezone nakon onog Rapidu u Beču, sedmi u svim natjecanjima. Nazabijao se lijepih golova, a ovaj će sigurno ići visoku na tu listu.

U posljednjih 13 utakmica u Europskoj ligi Oršić je zabio osam golova uz četiri asistencije.

Sjajan gol Mislava Oršića West Hamu možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • Meri Merino 10.12.2021.

    Hajdukovci i Vlašić na aparatima. Kaj je Vlašić opće igral?

  • Ajdaa 10.12.2021.

    Lopta se odbila od bloka domaćeg igrača,ali svejedno lijep gol.

  • napiši mi hopsaš 10.12.2021.

    Gol posvećen Nikoli Vlašiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare