Sport

Komentari 202

VIDEO Majko mila, kakav gol! Pogledajte Oršićevu bombetinu

VIDEO Majko mila, kakav gol! Pogledajte Oršićevu bombetinu

Dinamo je poveo protiv West Hama već u trećoj minuti, Mislav Oršić opet je bio raspoložen i odapeo s pozicije s koje bi malo tko. Skinuo je paučinu u suprotnom kutu. Bio je to pobjednički gol

Manje od tri minute prošlo je otkako je Dinamo zabio West Hamu. Start kakvom se malo tko nadao iz redova hrvatskog prvaka u Londonu, usprkos činjenici da su "čekićari" izašli s drugom, potpuno novom postavom u odnosu na posljednju utakmicu protiv Chelseaja.

Mislav Oršić opet je bio inspiriran protiv Engleza, baš kao što je proljetos rušio Tottenham. Daniel Štefulj dodao mu je loptu kraj aut linije, on ju je lagano vukao i odapeo s najmanje 25 metara iz vrlo teškog kuta.

Nemoguće? Za njega ni to nije nemoguće. Lopta je u nevjerojatnoj paraboli odsjela u suprotnim rašljama West Hamova gola, ništa tu nije mogao golman Alphonse Areola. Briljantno. I vrijedno pobjede 1-0 za potvrdu drugog mjesta.

Europa League - Group H - West Ham United v Dinamo Zagreb

Mislavu je to drugi gol u Europskoj ligi ove sezone nakon onog Rapidu u Beču, sedmi u svim natjecanjima. Nazabijao se lijepih golova, a ovaj će sigurno ići visoku na tu listu.

U posljednjih 13 utakmica u Europskoj ligi Oršić je zabio osam golova uz četiri asistencije.

Sjajan gol Mislava Oršića West Hamu možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci