To je to što me zanima!

VIDEO Majstorija Ivanušeca za prvijenac u Feyenoordu! Trojica su ga pokušala zaustaviti...

Oni koji su ga gledali u dresu Dinama često su vidjeli koliko je Ivanušec opasan igrač u situacijama jedan na jedan sa suparnikom, a njegovu kvalitetu sad su vidjeli i Nizozemci
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec (24) zabio je prvijenac u dresu Feyenoorda u petom kolu nizozemske lige protiv Heerenveena sjajnim golom u 11. minuti utakmice.

Aktualni prvak Nizozemske slavio je s uvjerljivih 6-1.

Podsjetimo, Ivanušec se pridružio nizozemskom prvaku krajem kolovoza nakon prve utakmice doigravanja Europske lige između Dinama i Sparte.

VESELJE U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI Novi Marof zaradio dvogodišnji budžet kluba zbog Ivanušecova milijunskog transfera iz Dinama

'Vatreni' se odlično našao u sastavu trenera Arnea Slota, asistirao je u debiju za Feyenoord, a vrlo dobru formu nastavio je i tijekom reprezentativne stanke, Ivanušec je zabio u velikoj pobjedi (5-0) Hrvatske protiv Latvije na Rujevici. 

VIDEO: ODUŠEVILI U NIZOZEMSKOJ Šutalo dobio kapetansku traku u debiju za Ajax! Ivanušec je asistirao u pobjedi Feyenoorda

Nije dugo čekao na prvijenac u novom klubu, Feyenoord je krenuo u polukontru u 11. minuti, a lopta je došla do Ivanušeca na lijevoj strani. Oni koji su ga gledali u dresu Dinama često su vidjeli koliko je Ivanušec opasan igrač u situacijama jedan na jedan sa suparnikom. 

A njegovu kvalitetu sad su vidjeli i Nizozemci. Ivanušec je primio loptu uz aut liniju na lijevoj strani terena, a onda se u prepoznatljivom stilu sjurio prema kaznenom prostoru i prevario čak trojicu suparnika prije nego što je majstorski zabio gol u suprotni kut preciznim udarcem.

Gol možete pogledati OVDJE.

ODUŠEVLJENI HRVATOM Nizozemci nahvalili Ivanušeca: Ima sjajan dribling i opasan je igrač, a sad i postiže golove

Wieffer (20.) i Paixao (20.) povisili su vodstvo nizozemskog prvaka koji je tako već u prvih 20 minuta susreta odredio tijek susreta. Gosti su zabili jedini gol u 25. utakmici, a Feyenoord je slavio sa 6-1 nakon golova Gimeneza, Minteha i Lingra u drugom dijelu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BROKRO 18.09.2023.

    vi niste u stanju jedan video prikazat , a kamoli nesto drugo

  • Štefo 18.09.2023.

    Ispod 15 milja ga Mamić ne bi dao!!

  • fernandes11 16.09.2023.

    Dali smo ga džaba

Komentiraj...
Vidi sve komentare