To je to što me zanima!

VIDEO Mandžo je složio igrača Atalante na pod: Tražio sukob

Marten De Roon bio je jako nervozan u završnici utakmice Atalante i Milana. Prvo se zakačio s Krunićem i izazvao Hrvata koji mu je pokazao što ga ide, a u nadoknadi dobio i izravan crveni
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić (35) u nedjelju je odigrao posljednju utakmicu za Milan u gostujućoj pobjedi kod Atalante (2-0) u kojoj su "rossoneri" potvrdili drugo mjesto i povratak u Ligu prvaka najesen nakon osam godina izbivanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potpisao je Mandžo samo do kraja sezone, a u 11 nastupa nije uspio zabiti. Šteta što mu Franck Kessié, koji je u 43. minuti iz penala zabio za vodstvo u Bergamu, nije prepustio i drugi penal za goste u trećoj minuti nadoknade.

KRAJ KARIJERE? Mandžo se oprostio od Milana

Kako god, Mandžukićevih 15-ak minuta u zadnjem kolu nije prošlo nezapaženo. Prekinuo je jedno naguravanje Nizozemca Martena de Roona sa suigračem Radom Krunićem tako što je igrača Atalante odgurnuo i bacio ga na travnjak.

Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

Mandžukić je u drugoj situaciji dobio žuti karton, a nervozni De Roon zbog udaranja u nadoknadi i izravan crveni. Atalanta je sezonu završila na trećem mjestu, a Juventus se dokopao Lige prvaka zahvaljujući pobjedi kod Bologne 4-1 i remiju Napolija protiv Verone 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Burger_1 25.05.2021.

    Josipe, drugi puta upotrebi Google Translator. Pa ćeš shvatiti da je autor tweeta napisao da je "cijeli doprinos Mandže (u utakmici) upravo taj (bacanje protivnika rukama)". Nije neka hvala. A ni Vama.

  • Exterminator 24.05.2021.

    Zna netko kako da se pretplatim na 24 sata + ?

  • Exterminator 24.05.2021.

    Ma gdje ćeš na Mandžu , čovjek je zvijer

Komentiraj...
Vidi sve komentare