To je to što me zanima!

VIDEO Marić potvrdio: Hajduk je oštećen za penal protiv Šibenika

Mislim da je Lovrić bio dobar. Gledajući susret na televiziji i ja sam mislio da je očit jedanaesterac, ali igrač Šibenika uvjerljivo je pao i napravio varku, rekao je predsjednik sudačke komisije Bruno Marić
Vidi originalni članak

Naravno da ne mogu biti zadovoljan kada ovako promašimo. Iako je sudac Lovrić odradio dobru utakmicu, u konkretnoj situaciji pred golom Hajduka nije bilo prekršaja. Penala nije bilo, Hajduk je tu oštećen. Igrač Šibenika prevario je suca, ali prevario je i VAR sobu. Definitivno je to bila pogreška u ključnim minutama susreta, a takve stvari ne želimo, ne želimo takve penale na travnjacima HNL-a, pojasnio je Bruno Marić za Večernji list i tako potvrdio da Šibenik nije trebao dobiti penal koji je prelomio utakmicu protiv Hajduka (2-0) u 12. kolu HNL-a na Šubićevcu.

NIJE ZADOVOLJAN Šibenik pokvario rođendan Gustafssonu: Nismo zabili iz čistih šansi, baš razočaranje!

Podsjetimo, Šibenčani su na domaćem terenu vodili 1-0, a zatim je stoper 'bilih' Nikola Katić, barem prema VAR sobi i sucu Zdenku Lovriću, faulirao Yordyja Bedoyu iz Šibenika te su domaći nogometaši za to dobili penal koji je zabio Mario Ćurić i odveo Šibenik na 2-0 u 83. minuti te tako zaključio priču na Šubićevcu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon situacije sa sucem Ivanom Bebekom i suspenzije HNS-a, pod povećalom se gleda svaka pogrešna sudačka odluka da opet ne mora dolaziti do većih sankcija, no bila je ovo specifična situacija te se Lovrić poslužio, kako bi rekao Mateo Beusan, slobodnim sudačkim uvjerenjem i dosudio penal prema onome što je vidio.

Šef sudaca istaknuo je da je ove sezone bilo nekoliko nezgodnih situacija za suđenje, ali isto je tako rekao da suci trenutno rade dobar posao. Propusti se događaju i uvijek će se događati, ali bitno je da se velike pogreške smanje na što manju razinu. Bilo kako bilo, 'bili' su u tim trenucima pritiskali, no pitanje je bi li uspjeli zabiti gol do kraja susreta.

HAJDUKOVAC U ŠIBENIKU Jakoliš: Htio sam da vide da nisam igrač za posudbu. Penal? Nisam se baš osjećao najbolje

Hajduk je porazom ostao na četvrtom mjestu, dok su Šibenčani dobili povrat sportske sreće nakon što su u posljednjih par kola igrali jako dobro, ali nisu osvojili ni boda te su s pobjedom došli na 13 bodova i sedmo mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • 19.10.2021.

    Muka mi je od komentara evidentno pristranih sudaca. Da je ovaj penal bio identičan na drugoj strani i da je dosuđen u korist Hajduka ovaj "stručnjak" bi hvalio suca kako je ispravno dosudio penal. Navijački pristupi nekih naših sudaca su već postali dosadni.  

  • Miro Rogic 19.10.2021.

    Svi o svemu a kurva o postaenju.Pa eto i Maric poceo o nekom postenju.

  • snakefinger 18.10.2021.

    Penal prelomio utakmicu ? Nek mi netko objasni kako ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare