Obavijesti

Sport

Komentari 128

Šibenik pokvario rođendan Gustafssonu: Nismo zabili iz čistih šansi, baš razočaranje!

Šibenik pokvario rođendan Gustafssonu: Nismo zabili iz čistih šansi, baš razočaranje!

Jako puno igrača nam je falilo, ali ne želim pričati o tome. Izgledali smo dobro na terenu, ali brojni promašaji koštali su nas boljeg rezultata, rekao je trener Hajduka nakon poraza

VIDEO

Prije točno godinu dana, Šibenik je šokirao Hajduk na Poljudu (1-0) golom Sahitija. Od tada su Splićani bili u seriji od četiri uzastopne pobjede protiv mrskog rivala iz Dalmacije, no Mario Rosas pronašao je lijek za 'bile'.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi trening Subašića i Melnjaka

Pokretanje videa...

Prvi trening Subašića i Melnjaka u Hajduku 01:16

Šibenik je prvi put nakon 14 godina konačno srušio Hajduk na Šubićevcu. U zanimljivom i sadržajnom susretu Šibenčani su pobijedili zahvaljujući projektilu Mine u 25. minuti, a pobjedu je potvrdio Ćurić golom iz penala u nadoknadi.

- Znamo da je Hajduk jako dobar tim, pokazali smo u prvom poluvremenu da smo radili dobro. Cijeli tjedan smo se pripremali za ovo, a moram pohvaliti i golmana Rogića. Igrali smo vrlo dobro, čestitam svima, dio smo jedne velike obitelji. Naš je plan bio ostati u niskom bloku jer smo znali da će Hajduk imati loptu u nogama, a zapravo smo imali i dosta sreće, moram to istaknuti. Vrebali smo kontranapade, vjerovali smo svojoj taktici i taj nam je plan u potpunosti uspio, doduše dijelom zahvaljujući i sreći - rekao je trener Šibenika Mario Rosas pa dodao:

- Ovo je velika pobjeda za nas. Čestitke igračima i osoblju!

U 10. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Lokomotiva

Jens Gustafsson na raspolaganju nije imao Marka Livaju, Josipa Eleza, Josipa Vukovića, Samuela Eduoka, Josipa Posaveca, Jana Mlakara, a onda na sve te probleme stigli su novi u 20. minuti kada je Krovinović morao izaći zbog ozljede. Unatoč brojnim izostancima, imao je Hajduk brdo sjajnih šansi, no napromašivao se Marin Ljubičić koji nije iskoristio četiri odlične prilike. S takvom realizacijom ne može se pobijediti ni Šibenik.

Šibenik i Hajduk susreli se u 12. kolu HT Prve lige

- Čestitam Šibeniku na pobjedi. Nismo zabili iz čistih šansi. Onda tako izgubiš utakmicu. Ovo je veliko razočaranje, nismo mogli zabiti iz brojnih i čistih šansi. Jako puno igrača nam je falilo, ali ne želim pričati o tome. Izgledali smo dobro na terenu, ali brojni promašaji koštali su nas boljeg rezultata - kazao je potišteni Gustafsson za kamere Arene Sport. 

Šveđanin je imao neke svoje kombinacije u glavi pa je krenuo s nesvakidašnjom postavom. Lovrencsics je igrao na desnom krilu, Čolina na desnom boku, a Sahiti u sredini. Nije to izgledalo dobro pa je Gustafsson mijenjao u drugom dijelu, no ništa nije pomoglo. Šibenčani su mu pokvarili 43. rođendan. 

Šibenik i Hajduk susreli se u 12. kolu HT Prve lige

- Jako puno igrača nam je falilo, prije utakmice smo razmišljali kako postaviti igru, mislili smo da je ovakva postava najbolja u ovome trenutku. U ovakvim utakmicama moramo ranije razmišljati o promjenama. Ovo je jedan od onih dana kada ne zabiješ gol, a primiš ga - rekao je on.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu
NEUNIŠTIVI LUKA

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu

Sad se malotko ili nitko neće sjediti njegova trka i krađe lopte Musiali na rubu šesnaesterca kad je bio jedan na jedan protiv Lunina, piše izvjestitelj Marce za Real i hvali hrvatskog velemajstora
Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'