To je to što me zanima!

VIDEO Medvjedev 'poludio' na suca: 'J**e mi se, to je bio aut!'

Postajete smiješni jer ne vidite dalje od 'hawk eyea'! Nisi vidio da je loptica dva puta udarila o podlogu na početku, trebali biste bolje raditi! Ovo je bilo na liniji, kako mogu izgubiti gem, vikao je Medvjedev
Vidi originalni članak

S najdraže mu tvrde podloge stigao je na omraženu zemljanu, a ruski tenisač Danil Medvjedev (28, ATP 4.) je s 6-2, 6-4 bio bolji od Francuza Gaela Monfilsa (37, ATP 40.). No, meč nije prošao bez nervoze, a ruskog je tenisača iz takta izbacila pogreška suca.

U jednom je trenutku loptica bila u autu, ali nitko nije ispustio glas te je Medvjedev izgubio gem nakon čega je uslijedila 'žuta minuta' pri odlasku na klupu. 

- Za što ćeš se ispričati!? Izgubio sam j**eni gem, postajete smiješni jer ne vidite dalje od 'hawk eyea'! Nisi vidio da je loptica dva puta udarila o podlogu na početku, trebali biste bolje raditi! Ovo je bilo na liniji, kako mogu izgubiti gem na takav aut. Aut! J**em ti, nevjerojatno - vikao je Medvjedev sucu Mohamedu Lajanu.

Video incidenta možete pogledati OVDJE. Na kraju je ipak slavio, a u trećem kolu ga čeka okršaj protiv sunarodnjaka Karena Hačanova (27, ATP 17.).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zutizgzg 10.04.2024.

    medium-medij-baba vracara,vizija,tele-vizija,telepatija

  • zutizgzg 10.04.2024.

    Psovke su postale trazene u novinarskom poslu,to se odmah citira.Pa jel vidite kako smo se srozali ali mediji i tele-vizija to namjerno rade,oglupljuju i dobro im ide,stvarno

  • fui24h 10.04.2024.

    Patrijarhart uključuje vrijeđanje i verbalno zlostavljanje, emocije bijesa su jedine dopuštene od svih emocija i smatra se statusom alfa mužjaka. Ustvari je iskompleksirani sroljo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare