To je to što me zanima!

VIDEO Mikanović u 20 minuta pocrvenio i ostavio Hajduk na cjedilu. Livaja promašio penal

Hajduk je nakon niti pola sata igre ostao s desetoricom, a kazna je stigla vrlo brzo. Samo dvije minute nakon isključenja Mudražija je zabio za vodstvo Lokomotive, a onda je kasnije dodao još jedan
Vidi originalni članak

Hajduk je u 27. kolu HNL-a dočekao Lokomotivu na Poljudu. Rijeka je u ranijem terminu odradila svoj dio posla i s minimalnih 1-0 slavila na gostovanju kod Slaven Belupa u Koprivnici. Pobjeda 'bilih' bila je imperativ, ali po Splićane nije dobro krenulo.

Dino Mikanović zaradio je dva žuta kartona u svega 20 minuta. Prvi je dobio u 4. nakon prekršaja nad Goričanom, a u 24. mu je Igor Pajač pokazao drugi žuti nakon duela s Leovcem.

Hajduk je tako nakon niti pola sata igre ostao s desetoricom, a kazna je stigla vrlo brzo. Samo dvije minute kasnije novi hladan tuš na Poljudu. Robert Mudražija je odlično ispratio akciju, našao se na pravom mjestu i pogodio za vodstvo Lokomotive.

A onda novi šok na Poljudu. Hajduk je dobio šansu poravnati nakon što je Marić neoprezno skrivio kazneni udarac u 55. minuti, ali Nikola Čavlina obranio je penal Marku Livaji!

Uslijedio je još jedan udarac kada je Mudražija nakon dobre akcije Lokomotive u 60. minuti povisio prednost gostiju na 2-0.

>> VIDEO SVIH SITUACIJA I GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Mali Perica11 16.03.2024.

    u ponedeljak nove VAR snimke jer će Dinamo s -1 bod i utakmicu manje.....i dosta mu nula u Splitu.....

  • strmi007 16.03.2024.

    Dinamo!!!!

  • mislim 16.03.2024.

    U ovoj situaci je i Livaja trebao dobit žuti a Mikanović mora bit dodatno kažnjen za neposluh nakod dobivenog kartona i zbog što je nastavio gledat utakmicu s terena

Komentiraj...
Vidi sve komentare