To je to što me zanima!

VIDEO Milimetri odlučivali: Jesu li trebali priznati gol Slovenije?

Jasmin Kurtić zabio je u 75. minuti za 2-2, a suci su gledanjem snimke poništili taj gol zbog zaleđa iako usporena snimka ne prikazuje dobar kut. Ta odluka utjecala je i na situaciju Hrvatske u skupini
Vidi originalni članak

Opet taj VAR, emocije... Pa te ohladi. Ali što ćemo, to je tako i moramo to prihvatiti, rekao je Zlatko Dalić o poništenom golu Nikole Vlašića za pobjedu Hrvatske protiv Slovačke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijanski VAR suci Marco Di Bello i Ciro Barcone, u suradnji s Rumunjem Ovidiuom Haţeganom, nisu priznali gol zbog zaleđa Ivana Perišića u 85. minuti, a VAR je kreirao konačan rezultat i druge utakmice u kvalifikacijskoj skupini H.

ANKETA: POSTOJI I PLAN B Nije sve izgubljeno: Hrvatska i dalje ovisi sama o sebi, ali sad više nema mjesta kalkuliranju

Slovenci su u 75. minuti zabili. Nakon ubačaja Domena Črnigoja loptu je glavom prenio Benjamin Beško, a Jasmin Kurtić zabio. Ali Portugalac Artur Dias signalizirao je zaleđe na intervenciju sunarodnjaka Joãa Pinheira i Huga Miguela iz VAR sobe.

Zamrznuti kadar otkriva da se radilo o centimetrima, a kut kamere nije bio dobar pa je teško utvrditi jesu li suci bili u pravu ili je Kurtić bio u liniji s posljednjim igračem ruske obrane Dalerom Kuzjaevim.

Podsjetimo, da je završilo 2-2, Hrvatska bi ostala prva u skupini i u posljednjem kolu protiv Rusije igrao bi joj i remi, a ovako će vjerojatno morati jurišati na pobjedu.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • danyyyy 12.10.2021.

    Francuzi nemaju nikada nikakvih problema s VAR-om, za razliku od Španjolske, Belgije, Hrvatske, Slovenije....

  • 12.10.2021.

    Da je dynamo ili VARdrid priznali bi pogodak

  • eskel 12.10.2021.

    Tražimo krivce u VAR-u i sucima, a ne u nama. Zabili 2 krompira od gola na jedvite jade (pogotovo onaj drugi) i primili 2 gola greškama obrane od relativno slabijeg protivnika. Ovakvom igrom nemamo što tražiti na SP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare