To je to što me zanima!

VIDEO 'Mlata' ušao u kavez kao mesar pa dobio teške batine!

Aleksandar Vukosavljević ušao je u kavez u mesarskoj kuti, no na kraju je jedino svoju krv morao brisati. Bosančić je slavio prekidom u prvoj rundi. U finalu će na Šituma
Vidi originalni članak

Dugo očekivani MMA spektakl (Armagedon 2) u organizaciji Fight Nation Championshipa donio nam je pregršt uzbuđenja i odličnih poteza regionalnih boraca na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila!

ŠOKANTAN KRAJ SPEKTAKLA VIDEO Croata je uspavao Vasu!

Iako u takozvanom 'superfight', borbi između Vase Psihopata Bakočevića i Francisca Croate Barrija, nismo vidjeli nokaut, četiri druge borbe završile su prekidom nakon udaraca, a titulu najbolje borbe večeri odnijela je ona između srpskih boraca Aleksandra 'Mlate' Vukosavljevića i Matije Bosančića.

Strašan početak gledali smo u drugom polufinalu srednje kategorije u kojem je Matija Bosančić odlično pogađao direktima i koljenima te slomio nos 'Mlati'. Sve je sa smiješkom primao Bosančić koliko god je pokušavao Vukosavljević i samo 'trpao' koljena u glavu. U jednom se trenutku 'Mlata' požalio na udarac u genitalije, a cutmani su stigli sanirati nos koji je samo krvario. Vratio se Vukosavljević, ali nije izdržao još dugo te je prekidom u prvoj rundi slavio Matija Bosančić. Tako će u finalu ići na Matea Šituma iz ATT-a.

KLASIČNI VASO Croata ugušio 'Psihopatu': Neću stati dok me ne ubijete kao psa!

'Mlata' je inače, u ušao u kavez u mesarskoj kuti, no na kraju je jedino svoju krv morao brisati...

POGLEDAJTE BORBU IZMEĐU VUKOSAVLJEVIĆA I BOSANČIĆA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 13.09.2021.

    Legalni psihopat

  • Showplay 12.09.2021.

    Dosao u mesarskoj kuti... Jel to neki velja nevolja frend?

  • Barbes 12.09.2021.

    Nikad neću shvatiti ovo. Ovo nije sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare