To je to što me zanima!

VIDEO MMA borac okušao se u boksu pa potezom šokirao sve. Bježao je od navijača iz dvorane

Sianos se ispričao svom protivniku i navijačima i rekao kako ne zna zašto je to napravio. Tvrdi da je spreman za revanš s Bizewskim, naravno pod uvjetom da organizacija i protivnik pristanu na to
Vidi originalni članak

MMA borac Marcin Sianos (8-7-0 u MMA) odlučio se debitirati u boksu, a prvi meč odradio je protiv sunarodnjaka Artura Bizewskog (9-0 u boksu). Sianos je imao debi za zaborav, ali ne zbog svojih loših boksačkih kvaliteta. MMA borac uspio je povezati nekoliko dobrih kombinacija i pokazao je zavidno boksačko znanje. U drugoj rundi je Sianos Bizewskog odveo do konopaca i imao priliku za pobjedu.

DOBIO 50.000 DOLARA BONUSA VIDEO Pogledajte brutalan nokaut australskog Hrvata u UFC-u: 'Uzor mi je Cro Cop!'

Tada je Sianos napravio neviđenu glupost i poslužio se MMA potezom. Ušao je u noge svom sunarodnjaku, oborio ga na pod i počeo udarati laktovima. Bizewski je ostao ležati na podu nokautiran, a sudac je odmah prekinuo meč. Sianos je trčeći napustio dvoranu kako ne bi došlo do sukoba s bijesnim navijačima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocky Boxing Night (@rocky_boxing_night)

INSPIRATIVNA PRIČA 'Rodila sam dvoje djece pa s 39 godina postala najstarija prvakinja Hrvatske u boksu!'

Sianos se ispričao svom protivniku i navijačima i rekao kako ne zna zašto je to napravio. Tvrdi da je spreman za revanš s Bizewskim, naravno pod uvjetom da organizacija i protivnik pristanu na to, a spreman je odreći se svog honorara u humanitarne svrhe.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Insula 04.03.2024.

    Legalizirano nasilje koje treba zakonom zabraniti, kao što su zabranjene borbe pijetlova, i borbe pasa. Najprizemnija zabava za polusvijet.

  • kojajeura 04.03.2024.

    Zabrana natjecanja u svim borilackim sportovima, pa nek cuva vrata diskoteke

Komentiraj...
Vidi sve komentare