To je to što me zanima!

VIDEO Rasplesani Modrić slavi pobjedu nad Barcom, suigrači ga tresu... Pogledajte feštu!

Razuzdana fešta u utrobi Camp Noua, Real je nakon 28 godina pobijedio Barcelonu s najmanje četiri gola razlike i ušao u finale Kupa kralja
Vidi originalni članak

Ne pobjeđuje se Barcelona 4-0 svaki dan. Što se Reala tiče, to mu nije uspjelo čak 28 godina. Karim Benzema postao je prvi igrač koji je zabio hat-trick protiv katalonskog kluba još od Ivana Zamorana 1995. i potvrdio da je u fantastičnoj formi. Real Madrid igrat će protiv Osasune u finalu Kupa kralja.

Igrači su sa stilom proslavili veliku pobjedu nad ljutim rivalom, a posebno Luka Modrić (37). Hrvata, asistenta za jedan gol Benzeme, dočekali su ovacijama u svlačionici, skočili na njega i zatresli ga.

Da, i u 38. godini Luka je nenadmašan i bez njega Real ne može pobjeđivati na velikoj sceni.

- Ovako, ovako, ovako pobjeđuje Madrid - pjevali su igrači, a kad im je trener Carlo Ancelotti priopćio da će u četvrtak imati slobodan dan, nastao je delirij.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije to bilo sve od razuzdanog slavlja realovaca. Brazilski igrači Vinicius i Rodrygo pustili su sambu, a plesali su svi. Pa i Modrić, kojega dugo nismo vidjeli ovako veselog i raspletanog. Kako mu ide, procijenite sami. Na terenu je ionako zaplesao pobjednički ples.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 40

  • suncice 06.04.2023.

    Realan rezultat poslije ovakve rapsodije Reala trebao je biti 6-7 golova u mmreži Barce

  • Charlie22 06.04.2023.

    Luka Modrić, čudo od čovjeka, 37 godina a još ima snage i za ples nakon utakmice.

  • muke mi ježove 06.04.2023.

    Takvoga još nismo imali,a duuugooo nećemo niti imati respecr

Komentiraj...
Vidi sve komentare