To je to što me zanima!

VIDEO Modrić zabio, 'kraljevi' kiksali protiv 15. momčadi lige

Hrvatski reprezentativac zabio je drugi gol sezone nakon što je preuzeo odgovornost izvođenja najstrože kazne budući da je ranije promašio Benzema. Real je na koncu remizirao s Elcheom 2-2
Vidi originalni članak

Real Madrid remizirao je na Santiago Bernabeuu protiv Elchea 2-2 i tako izašao iz komforne zone. Sevilla je sad na samo četiri boda zaostatka, a posljednje dvije utakmice su odigrali neriješeno...

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić zabio je gol iz penala u 82. minuti, ali nije se previše veselio jer njegova je momčad tad tek smanjila na 2-1. Elche je u vodstvo doveo Boye u 42. minuti, a prednost gostiju udvostručio je Milla u 76.

Gol Modrića pogledajte ovdje.

Ipak, 'kraljevi' su, ako ništa, došli do boda u sudačkoj nadoknadi kada je Militao zabio na dodavanje Viniciusa. Karim Benzema je ranije (u 33. minuti) propustio priliku dovesti Real u vodstvo iz najstrože kazne.

NAJSTARIJI IGRAČ KLUBA Modrić čeka novi ugovor: Prije mi nisu trebale ni dvije minute da se dogovorim s Realom...

Bio je to drugi gol hrvatskog maestra, koji je prvi zabio baš prije nekoliko dana u Superkupu, a na terenu je proveo svih 90 minuta.

Real je imao ukupno 23 udarca prema golu Elchea, gosti su imali samo tri, dva u okvir, oba su ušla u mrežu Courtoisa. Real sada ima ravno 50 bodova, četiri više od Seville i deset od trećeg Betisa. Barcelona je tamo negdje u borbi za Konferencijsku ligu.

Podsjetimo, Real i Elche su igrali i tri dana ranije u Kupu kralja, a 'kraljevi' su prošli dalje tek preokretom u produžecima.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 24.01.2022.

    Jedan loš dan u uredu...Hala Madrid 🥇

  • mqxi 23.01.2022.

    limitiran klub haha

  • Skychaser 23.01.2022.

    A dobro,ništa čudno ,nitko ne briljira u Primeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare