To je to što me zanima!

VIDEO Modrićeva krasna gesta: Vidio dječaka u dresu 'vatrenih' pa mu poklonio i Realov dres

Kapetan 'vatrenih' odigrao je posljednjih desetak minuta protiv Celte, a nakon posljednjeg sučeva zvižduka potrčao je do dijela tribina na kojem je vidio jednu obitelj u dresovima hrvatske reprezentacije
Vidi originalni članak

Real Madrid je u 30. kolu LaLige slavio kod kuće protiv Celte 2-0, a najbolji potez večeri, iako izvan regularnog vremena, pripao je Luki Modriću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetan 'vatrenih' odigrao je posljednjih desetak minuta utakmice, a nakon posljednjeg sučeva zvižduka potrčao je do dijela tribina Santiago Bernabeua na kojem je vidio jednu obitelj u dresovima hrvatske reprezentacije i poklonio joj svoj dres.

- Hvala, Luka - u isti su glas vikali otac i sin.

SAD JE 15 OBITELJI Eto nove generacije nogometnih asova: Mi smo sinovi 'vatrenih'! I buduće zvijezde hrvatske lige LEGENDA O LEGENDI Totti opčinjen Modrićem: Imamo baš poseban odnos. Nije samo igračina, on je i ljudina...

Snimku je na Twitteru podijelio službeni profil 'kraljeva' pod naslovom "Kad ti Modrić pokloni dres", a i sam Modrić je na svom profilu podijelio video geste kojom je još jednom oduševio navijače Reala i hrvatske reprezentacije.

Ugovor s Realom ističe mu na ljeto, a čvrsto vjerujemo kako ovo nije posljednja sezona u kojoj će uveseljavati navijače na tribinama kultnog stadiona u Madridu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trump fucker 24.04.2023.

    mlađa sestra emocije,suze na rubu plaća,emotivno proživljava

  • dalmatino h 24.04.2023.

    Teško da će se taki talent na ovim prostorima ikad više rodit a teško da mu ko parira i od bivših

  • ALLinONE!! 24.04.2023.

    Najveći ikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare