To je to što me zanima!

VIDEO Na utakmici u Srbiji na teren ušla zmija i ugrizla suca!

Zmiju je prvo pokušao potjerati jedan navijač, a zatim je stvari u svoje ruke uzeo sudac. Zmiji se to nije svidjelo i dva puta je ugrizla suca utakmice
Vidi originalni članak

Niželigaški nogometni tereni prepuni su nesvakidašnjih situacija. Nogomet često padne u drugi plan, a ponekad se na terenu nađu i razne životinje. Na pse i mačke smo već navikli, a u Srbiji je glavnu ulogu na jednoj utakmici imala zmija. Na niželigaškoj utakmici između Gornje Sinkovce i Radnika Šišinac na teren je u jednom trenutku ušla pozamašna zmija. 

Prvo ju je pokušao potjerati jedan navijač, a zatim je stvari u svoje ruke uzeo sudac. Zmiji se to nije svidjelo i dva puta je ugrizla suca utakmice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRIJETE TERORIZMOM Visoke mjere sigurnosti na utakmicama Lige prvaka, stigle prijetnje tzv. Islamske države

"Dogodila se vrlo neobična situacija. Na terenu se pojavila zmija, što je dovelo do prekida meča. Fascinantno je da je sudac uspio uhvatiti zmiju i ukloniti je s terena, a pritom zmija nije povrijeđena. Prema trenutačnim informacijama, pokazalo se da je sudac bio otporan na dva ugriza tijekom tog događaja", poručili su iz kluba na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Gornje Sinkovce / ГC (@fkgornjesinkovce)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kajzanavek 15.04.2024.

    Pa taj teren ni na livadu ne izgleda.

  • Mr. Spock 15.04.2024.

    Kravosas - europski udav. Neotrovna zmija koja voli jaja i mlijeko.

  • hnjohnjo 15.04.2024.

    Haos na nizeligaskoj utakmici, zmija kosovskog porektla brutalno ugrizla sudiju. Vučić odgovorio isisavanjem otrova svojim nežnim usnicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare