To je to što me zanima!

VIDEO Nadal sam sebi razbio nos! Udario se reketom: 'Nikad mi se ovo još nije dogodilo...'

Imao sam takva iskustva, ali s palicom za golf. Nikada mi se ovo nije dogodilo s teniskim reketom, kazao je Nadal nakon meča
Vidi originalni članak

U posljednjem meču dana US Opena na terenu Arthur Ashe, Rafael Nadal slavio je 3-1 (2-6, 6-4, 6-2, 6-1) protiv Fabija Fogninija i izborio 3. kolo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je ovo sve samo ne rutinska pobjeda Španjolca koji je zbog katastrofalne igre izgubio prvi set, a onda morao 'iskrvariti' za pobjedu. Na koncu se ispostavilo u punom smislu riječi.

Naime, pri vodstvu 3-0 u posljednjem, četvrtom setu Nadal se nehotice, prilikom jednog bekenda, zakačio reketom po nosu zbog čega je meč prekinut na nekoliko minuta sve dok liječnici nisu sanirali ranu.

Na premijeri turnira u New Yorku Nadal, inače drugi nositelj, pobijedio je Australca Hijikatu u četiri seta, ali nakon izgubljene prve dionice, a sve je ponovio u drugom kolu u kojem je nadjačao Fogninija. Situacija za Španjolca je mogla biti još zamršenija jer je tijekom drugog seta gubio 2-4, ali je od tog trenutka potpuno okrenuo stvari na terenu u svoju korist.

ŠPANJOLAC PRIZNAO Nadal nakon poraza od Ćorića: Borna je jednostavno bio bolji

- Bio je to jedan od najgorih ulaza u meč koje sam imao u karijeri - rekao je, između ostaloga, nakon dvoboja Nadal pa prokomentirao neobičnu ozljedu:

- Imao sam takva iskustva, ali s palicom za golf. Nikada mi se ovo nije dogodilo s teniskim reketom - dodao je Nadal koji će u trećem kolu igrati protiv Francuza Richarda Gasqueta koji je pobijedio Srbina Kecmanovića sa 6-2, 6-4, 4-6, 6-4.

PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI Rafael Nadal je varao suprugu sa Shakirom? Slavni tenisač pojavio se i u njezinom spotu

POGLEDAJTE VIDEO: ANDI VRTAČIĆ 'OČEKUJTE MASAKR U PET RUNDI'

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Cicinakitu6 02.09.2022.

    Otvorio sam ne bi li vidio video, a kad tamo video o borbi zivotinja u kavezu..

  • 02.09.2022.

    Najveći ikad

  • bili os_2 02.09.2022.

    Nije mi drago priznati, ali ovaj snifač vlastitog čm..a je drugi najveći u povijesti iza Đokovića i to mu se mora priznati

Komentiraj...
Vidi sve komentare