To je to što me zanima!

VIDEO Namještanje na nigerijski način: Golman nije branio, a igrač gađao korner zastavicu

Igrač Uniteda pucao je penal, a suparnički golman nije se ni potrudio simulirati obranu nego je ostao ukopan na mjestu. Kod drugog penala, situacija je bila još bizarnija
Vidi originalni članak

Utakmica ljebo Uniteda i Remo Starsa završila je bez pogodaka u regularnom dijelu utakmice, a o pobjedniku su odlučivali penali. 

Rasplet susreta koji je trebao biti lutrija pretvorio se u komičan igrokaz nigerijskih nogometaša koji su i više nego očito namjestili utakmicu. 

Snimka sa spomenute nogometne utakmice počela je kružiti društvenim mrežama, a nogometni obožavatelji nisu mogli vjerovati što su akteri finala FA Cupa savezne države Ogun izveli. 

Igrač Uniteda pucao je penal, a suparnički golman nije se ni potrudio simulirati obranu nego je ostao ukopan na mjestu. Kod drugog penala, situacija je još bizarnija. Naime, igrač Remo Starsa opalio je loptu iz sve snage i zamalo pogodio korner zastavicu. 

TKO TU KOGA Kaos u Južnoj Africi: Zabili si 41 autogol, sudac pisao strijelce u deseticama. Dobili velike kazne

Bizarnih situacija u afričkom nogometu ne manjka, a još jedna od njih je zasigurno utakmica Matiyasia CF i Shivulania Dangerous Tigersa u kojoj je palo čak 60 golova. Spomenuti su rezultati u četvrtom rangu južnoafričkog nogometa bili sumnjivi i nadležnima, a odgovorni su zbog namještanja utakmica dobili pet do osam sezona, dok su suci dobili deset sezona izgona iz nogometa. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vedii888 15.07.2022.

    ha ha ha

  • JosipHDZ 15.07.2022.

    U hajdučkom stilu

  • 15.07.2022.

    Pa samo pogledajte ponudu Hrv. kladionica u kojoj se nalaze misteriozne Enogomet,Ekosarka i Ehokej natjecanja koju igraju klinci za kojih se ne moze saznati ništa,a uz to treća osoba kontrolira igru te nju igrači cijelo vrijeme gledaju. Također u FAVBETU se nalazi Hokej na ledu koju igraju Rusi i to natjecanje se ne može naći nigdje na internetu,ali se pare lagano uzimaju. A nitko ništa ne poduzimanpo tom pitanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare