To je to što me zanima!

VIDEO Navijači Brozu posvetili koreografiju, on asistirao za gol

Lijep je trenutak s navijačima imao hrvatski reprezentativac nakon što su podigli koreografiju preko cijele tribine s natpisom 'Boom' kao aluzija na njegovu tetovažu bombe na vratu
Vidi originalni članak

Imali su pobjedu u nogama sve do 92. minute nogometaši Al Nassra, a onda je s 25 metara pogodio bivši nogometaš Lyona Karl Toko Ekambi (31) za prvi remi bogatog saudijskog kluba u sezoni. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović (30) igrao je do 80. minute, a umjesto njega je u igru ušao Seko Fofana (28). 

Navijači su Marcela Brozovića dočekali s koreografijom koju možete pogledati OVDJE, a on im je zahvalio već u trećoj minuti kad je asistirao za gol Otavija (28) koji možete pogledati OVDJE. Al Nassr imao je dva gola prednosti u 28. minuti kad je zabio Anderson Talisca (29), dok je u 36. minuti Sead Bguir (29) smanjio na 2-1. Izgledalo je kao da će Cristiano Ronaldo (37) i suigrači uspjeti doći do tri boda, ali onda se dogodio Toko Ekambi.

Lijep je trenutak s navijačima imao hrvatski reprezentativac nakon što su podigli koreografiju preko cijele tribine s natpisom 'Boom' kao aluzija na njegovu tetovažu bombe na vratu. Bilo kako bilo, ovim su remijem nogometaši Al Nassra uzeli bod te su s 19 bodova na diobi trećeg mjesta s Al-Ittihadom, dok je vodeći Al-Taawoun s 22 boda iz devet utakmica. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • okii 07.10.2023.

    koliko su nogometasi ambasadori drzave iz  koje  dolaze u strane  klubove

  • TECHNO VIKING 06.10.2023.

    ni sad kad sam procitao tekst opet ne kuzim tko za koga igra... u toj ligi... svi al.... sve mi isto... hrpa igraca dovedena iz europe,,,, razmilili se po AL klubovima....

  • dELINQUENT HABITS 06.10.2023.

    kakva umjetnarija. ko animacija publike u winning elevenu 2007. godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare