To je to što me zanima!

VIDEO Navijači izviždali Messija u zadnjoj utakmici, Clermont šokirao PSG ludim preokretom

Kudili su ga većinu sezone, zviždali i hukali mu s tribina, početna zaljubljenost nikako se nije mogla pretvoriti u pravu ljubav i Messi iz Pariza odlazi bez dostojnog oproštaja
Vidi originalni članak

Argentinski majstor Lionel Messi (35) napušta PSG na ljeto. Destinacija još nije poznata.

Zajedno sa Sergijem Ramosom (37) odigrao je posljednji susret u pariškom dresu i premda se Ramos u zadnjem kolu Ligue 1 protiv Clermonta oprostio golom, Messi je zaradio salve zvižduka. I to kada je PSG imao čistu kontru za 3-2, a on ju promašio. Parižani su na koncu izgubili ludim preokretom 2-3 i upravo je taj trenutak bio presudan.

Navijači su ga kudili većinu sezone, zviždali i hukali mu s tribina, početna zaljubljenost nikako se nije mogla pretvoriti u pravu ljubav i Messi iz Pariza odlazi bez dostojnog oproštaja.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Parižanima sam poraz malo znači jer su već otprije osigurali naslov francuskog prvaka, međutim navijači su ga htjeli proslaviti pobjedom. To nisu dobili i krivca su pronašli u Messiju, koji Francusku napušta s 32 gola i 35 asistencija u 75 utakmica.

PSG je poveo golom Ramosa u 16. minuti. Stigao je ubačaj s desne strane, a majstor skoka još je jednom u karijeri nadvisio suparnike i zabio za vodstvo.

Samo pet minuta kasnije domaćin je udvostručio prednost. PSG je dobio priliku iz penala, a precizan je bio Mbappé. No, uslijedio je veliki povratak Clermonta. Gastien je u 24. smanjio zaostatak, a onda su i gosti dobili penal.

Promašio ga je Kyei u 37. minuti, no pred sam kraj prvog dijela Clermont je uspio izjednačiti. Strijelac za 2-2 bio je Zeffane u prvoj minuti sudačke nadoknade.

U nastavku je uslijedio veliki promašaj Messija nakon čega je stigla kazna. Kyei se iskupio za promašen penal pa u 63. zabio za potpuni preokret i potop Parižana.

Inače, svi nogometaši PSG-a na poleđini dresa nosili su "Sergio Rico" umjesto svojeg imena/prezimena. Golman Parižana prije pet dana pao je s konja i nalazi se u bolnici u Sevilli u teškom stanju.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Gagaga 04.06.2023.

    Mogu oni zviždati koliko hoće jedan je Messi i nikad vise đaba im njihov mbape

  • 04.06.2023.

    Ko će pljeskat seljačini koja je kupila Svjetsko i sad mora to ići Arapima odradit.

  • Tomo123@ 04.06.2023.

    Onoliko koliko sam ja pratio PSG i koliko sam vidio u sazecima, Messi je uvijek dobro igrao. Drugacija malo uloga nego u Barci, ali je pretezito bio dobro igrao. Dosta je asistirao. Ne znam zasto su ga toliko navijaci uzeli za zub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare